Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ο φρουρός απείχε 2-3 μέτρα» λέει αυτόπτης μάρτυρας – «Δεν είχε οπτική επαφή» απαντά η δικηγόρος του

Τις τραγικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας της 28χρονης, η οποία έπεσε νεκρή έπειτα από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων.

Ο άνδρας που είδε όλο το περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, την ώρα που κατέβηκε από το λεωφορείο, για να πάει στο σπίτι του, περιέγραψε το σκηνικό μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». «Την ώρα που η κοπέλα δέχθηκε την μαχαιριά στην πλάτη, φώναζε για βοήθεια, μιλώντας με την Άμεση Δράση, ενώ ο φρουρός ήταν σε απόσταση 2-3 μέτρων και δεν αντέδρασε».

Ο άνδρας έκανε λόγο για αδράνεια του φρουρού, ο οποίος βγήκε έξω μόνο όταν ο δράστης αυτοτραυματίστηκε.

Ο φρουρός «δεν είχε οπτική επαφή» λέει η δικηγόρος του

Η δικηγόρος του αστυνομικού, μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1, αρχικά υπογράμμισε πως θα πρέπει να διερευνηθεί κατά πόσο ήταν σε θέση να προσφέρει βοήθεια και πρόσθεσε πως ο φρουρός δεν είχε οπτική επαφή.

«Το συμβάν έγινε σε σημείο που ο ίδιος δεν είχε οπτική επαφή. Αντιλήφθηκε την επίθεση τη στιγμή που ο δράστης αυτοτραυματίστηκε. Με το που αντιλήφθηκε, βγήκε αμέσως», υποστήριξε η δικηγόρος του Σταματία Μάρκου και, ρώτησε γιατί δεν έσπευσε για βοήθεια ο φίλος του θύματος.

«Η κοπέλα συνοδευόταν. Γιατί το άλλο άτομο δεν πρόλαβε να πάει; Ο εντολέας μου είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος, ακόμα και αν δεν ήταν αστυνομικός, θα είχε παρέμβει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ