Γιάνης Βαρουφάκης: Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 19χρονος για τον ξυλοδαρμό του

Την ταυτοποίηση και σύλληψη ενός 19χρονου για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη, ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΕΛ.ΑΣ.

Γιάνης Βαρουφάκης: Προσήχθη 18χρονος για τον ξυλοδαρμό του

Ο 19χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, κατόπιν σχετικού εντάλματος σύλληψης για την επίθεση σε βάρος του επικεφαλής του ΜέΡΑ25, στα Εξάρχεια το βράδυ της 10ης Μαρτίου.

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για έναν 18χρονο, ο οποίος προσήχθη στην Κρατική Ασφάλεια και αναμενόταν η απόφαση της ανακρίτριας για το εάν θα συλληφθεί ή όχι.

Βαρουφάκης: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την επίθεση – «Νιώθω φυλακισμένος με αστυνομικούς»

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο 19χρονος εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και, όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε προσαχθεί στο παρελθόν για επεισόδια. Πρόκειται για ένα από τα άτομα που στα βίντεο, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνονται να βγαίνουν από το μαγαζί, πριν γίνει η επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι εκείνος που χτύπησε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25. Αυτό, δεν αποκλείεται να απαντηθεί από τον ίδιο τον κ. Βαρουφάκη,  ο οποίος δήλωσε χθες στον Realfm ότι θυμάται ποιος είναι αυτός που τον τραυμάτισε. «Έχω χαραγμένο το πρόσωπό του μέσα στο μυαλό μου και μπορώ να πω ότι δεν ήταν 17χρονος. Ήταν τουλάχιστον 25χρονος και μάλιστα εξασκημένος στην “χειρουργική βία”» είπε συγκεκριμένα.

Πληροφορίες του enikos.gr, αναφέρουν ότι ο 19χρονος φορούσε μάσκα προστασίας και όχι full face.

Υπενθυμίζεται ότι για τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη έχει ήδη συλληφθεί και ένας 17χρονος, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ