Για “επικοινωνιακά παιχνίδια” κατηγορεί τον Ψινάκη η δημοτική αντιπολίτευση

Για “επικοινωνιακά παιχνίδια” κατηγορεί τον Ψινάκη η δημοτική αντιπολίτευση

Για “επικοινωνιακά παιχνίδια” που βάζουν σε μεγάλες περιπέτειες τον Δήμο Μαραθώνα κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος – επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, κ. Φώτης Δεληβοριάς σχετικά με την απόφαση του Ηλία Ψινάκη να κηρύξει πτώχευση στο Δήμο.

Ο ίδιος μιλώντας στο enikos.gr ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αυτό το δικαίωμα από το νόμο δεν το έχει ο Δήμαρχος, το έχει το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο πρέπει να πάρει με τα 3/5 απόφαση”.

Τονίζει επίσης ότι υπάρχουν προϋποθέσεις που δεν έχουν τηρηθεί όπως το γεγονός ότι η απόφαση αυτή πρέπει να συνοδεύεται από έκθεση ορκωτών λογιστών.

“Εμείς σαν Δημοτική Κίνηση καταγγέλλουμε αυτές τις ενέργειες, απαιτούμε να εφαρμοστούν οι θεσμοί” σημειώνει ο κ. Δεληβοριάς προσθέτοντας ότι “όλα αυτά είναι επικοινωνιακά παιχνίδια” τα οποία “βάζουν το Δήμο Μαραθώνα σε μεγάλη περιπέτεια”.

Ο ίδιος τονίζει ότι χρεωκοπία του Δήμου σημαίνει αύξηση των δημοτικών τελών, επιβολή τοπικών φόρων, απολύσεις προσωπικού και στάση πληρωμών.

“Δε ξέρω αν φιλοδοξεί να γίνει ο νέος Τρικούπης” ανέφερε ο κ. Δεληβοριάς προσθέτοντας ότι το προεκλογικό σύνθημα του Ηλία Ψινάκη που ήταν ‘Αλλάζουμε την Ελλάδα ξεκινώντας από τον Μαραθώνα’ θα έπρεπε να είναι ‘Χρεωκοπούμε την Ελλάδα ξεκινώντας από τον Μαραθώνα’.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

 

Διαβάστε επίσης

Ψινάκης:Δεν υπάρχει φράγκο…Έκαναν πάρτι πριν από μένα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ