«Φύλλο και φτερό» οι υπολογιστές και τα κινητά του 68χρονου ιερέα – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο και οι ψηφιακές συσκευές του 68χρονου παλαιοημερολογίτη ιερέα, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε ασελγήσει κατ’ επανάληψη σε βάρος ενός 12χρονου αγοριού.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του και στον χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά καθήκοντα του και κατέσχεσαν όλες τις ψηφιακές ηλεκτρονικές συσκευές, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί αναζητούν εάν υπάρχουν και άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα του ιερέα και αν στις συσκευές υπάρχουν στοιχεία που συνδέονται με την υπόθεση και πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Η τοπική κοινωνία της Σαλαμίνας παρακολουθεί στενά τα γεγονότα με την σύλληψη του 68χρονου, που ζει και δραστηριοποιείται στην περιοχή 22 χρόνια.

Όπως λένε γείτονες, μόνο το τελευταίο διάστημα είχαν ακουστεί κάποια πράγματα για τη δράση του. «Οι παθόντες που έχουν αναζητήσει τη Δικαιοσύνη έχουν μιλήσει με εμάς περιγράφοντας μας κάποια γεγονότα. Εμείς, σε προσωπικό επίπεδο, οι περισσότεροι δεν είχαμε κάποιο γεγονός», δήλωσε στο Mega γειτόνισσα.

Και συνέχισε: «Δεν είδα τίποτα μεμπτό παρόλα αυτά τα λεγόμενα κουτσομπολιά έδιναν και έπαιρναν. Η διαφορά ποια ήταν προ καιρού ενώ είχε ακουστεί ότι θα έρθει να τον συλλάβουν, νοσηλευόταν κατά καιρούς».

«Έχω μείνει. Δεν υπάρχει περίπτωση για εμένα, κανείς δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο, 22 χρόνια που τον γνωρίζω προσωπικά εγώ και η οικογένεια μου ουδέποτε έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα», είπε μία άλλη κάτοικος.

«Τον ξέρω, είναι καλός άνθρωπος. Η γειτονιά τα ξέρει και τα κρύβει», είπε ένας γείτονας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ