Πέγκυ Ζήνα: Δεν ήταν όλες οι συνεργασίες μου ιδανικές

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Πέγκυ Ζήνα. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στην φιλία της με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και αποκάλυψε ότι δεν ήταν όλες οι συνεργασίες της ιδανικές.

«Όλα ξεκίνησαν από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, όπως και η φιλία μου με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Ήμουν εγώ στις «Μάσκες» και ο Κωνσταντίνος με τους One ήταν στον Αντώνη Ρέμο στο απέναντι μαγαζί. Γίναμε πάρα πολύ κολλητοί φίλοι. Ήμασταν όλη μέρα στο ξενοδοχείο μαζί και έκτοτε είμαστε κολλητοί φίλοι», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Δεν ήταν όλες οι συνεργασίες μου ιδανικές, αλλά σαν άνθρωπος έχω ένα χάρισμα. Θα το πω χάρισμα, γιατί μου ηρεμεί την ψυχή. Κρατάω τα καλύτερα από κάθε συνεργασία, γιατί πραγματικά υπάρχουν καλά στοιχεία σε κάθε συνεργασία».

«Ο άνδρας μου είναι ο πιο αυστηρός κριτής και εμπιστεύομαι απόλυτα την γνώμη του και τώρα πλέον και η κόρη μου, που είναι το ίδιο αυστηρή με τον άνδρα μου», σημείωσε.

Τέλος, η Πέγκυ Ζήνα τοποθετήθηκε και για την αλλαγή που έκανε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον στίχο του τραγουδιού «Άδωνις»: «Δεν έχω τέτοια τραγούδια, που να χρειάζεται να αλλάξω κάποιον στίχο. Θεωρώ ότι ήταν ένα χιουμοριστικό τραγούδι. Κάνουμε χιούμορ, παιδιά. Για να παρεξηγηθεί κάποιος με κάτι, είναι δικό του το έλλειμα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ