Μια πριγκίπισσα για την Δανάη και τον Γιώργο

Η Δ. Μιχαλάκη και ο Γ. Παπαγεωργίου, από τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου, κρατούν στην αγκαλιά τους την πανέμορφη κορούλα τους.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής τους θα περάσουν φέτος η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Οι δύο ηθοποιοί κράτησαν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, μια πανέμορφη κορούλα, η οποία ήρθε στη ζωή τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου, και πετούν στα σύννεφα από τη χαρά τους. Βέβαια, δεν είναι οι μόνοι, αφού μαζί τους μοιράζονται την ευτυχία τους και οι γονείς τους. Η μητέρα της Δανάης, Σούζαν, και ο πατέρας της, ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Μιχαλάκης, αλλά και οι γονείς του Γιώργου, η σπουδαία ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού και ο Αργύρης Παπαγεωργίου, είναι πολύ χαρούμενοι με την άφιξη της εγγονής τους. Οι γονείς των δύο αγαπημένων ηθοποιών είναι πάντα στο πλευρό του ζευγαριού σε κάθε του βήμα, όπως άλλωστε ήταν και στη Σύρο στις 7 Αυγούστου του 2021, ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης, όταν εκείνη και ο Γιώργος παντρεύτηκαν και γιόρτασαν το γεγονός.

«Η ηθοποιός γέννησε με φυσιολογικό τοκετό ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.920 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας», δήλωσε ο μαιευτήρας γυναικολόγος της Δ. Μιχαλάκη, Σωτήρης Τρομπούκης.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί φανατικά στον ρόλο της Υπατίας στην καθημερινή σειρά «Η παραλία», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και από το ERTflix, είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της το περασμένο καλοκαίρι, ενώ είχε εκφράσει τη μεγάλη επιθυμία που είχε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια: «Ήθελα πολύ να γίνω μαμά, το έλεγα από μικρή. Το θέλαμε να αποκτήσουμε παιδί, ήταν στα σχέδιά μας με τον σύζυγό μου».

Με τη μικρή τους πριγκίπισσα στην αγκαλιά, η Δανάη και ο Γιώργος θα υποδεχθούν το 2024 στο στολισμένο σπίτι τους και σίγουρα η μικρούλα θα τους κάνει το καλύτερο ποδαρικό! Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και μουσικός την Πρωτοχρονιά, όπως και την ημέρα των Χριστουγέννων, θα αποχωριστεί για λίγες ώρες τις γυναίκες της ζωής του και θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του, τους Polkar, στον «Σταυρό του Νότου», σε ένα πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει τους θεατές, όπως κάνει πάντοτε η ιδιαίτερη αυτή μουσική μπάντα, με τον daddy cool Γιώργο να μην έχει σταματήσει να γελά από τη χαρά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ