Φθιώτιδα: «Περπάταγα και πήδηξε πάνω στο κεφάλι μου» – Πώς σώθηκε ο 60χρονος κτηνοτρόφος από την επiθεση αρκούδας

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο 60χρονος κτηνοτρόφος από την Δυτική Φθιώτιδα, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αρκούδα την ώρα που βρισκόταν με το κοπάδι του στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων Ευρυτανίας.

Ο άνδρας, που είδε τον χάρο με τα μάτια του, μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα του. Όπως παραδέχεται, αισθάνεται πολύ τυχερός που βγήκε ζωντανός απ’ αυτή την «συνάντηση» με το μεγαλόσωμο ζώο και ευχαριστεί τον Θεό που δεν τραυματίστηκε πιο σοβαρά.

Εξηγεί ότι όλα ξεκίνησαν όταν άρχισαν να γαβγίζουν τα σκυλιά του και πήγε να δει τι συμβαίνει. «Περπάταγα και πήδηξε πάνω στο κεφάλι μου, την είδα ότι ήταν αρκούδα» λέει ο 60χρονος κτηνοτρόφος. «Ήθελε και έφυγε μόνη της, αν δεν ήθελε, δεν γλίτωνα», τονίζει ο 60χρονος και περιγράφει ότι πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητο και να ειδοποιήσει δικούς του ανθρώπους.

Στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. «Ευχαριστώ τον Θεό που δεν μου έκανε μεγαλύτερη ζημιά» λέει ο κτηνοτρόφος και καταλήγει: «Ευτυχώς μέσα στην ατυχία, στάθηκα τυχερός».

Δείτε το βίντεο με την περιγραφή του:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ