Σπαραγμός στην κηδεία της Γλυκερίας Μεμεκίδου στην Κομοτηνή – Τυλιγμένο στην γαλανόλευκη το φέρετρο, φώναζαν «αθάνατη»

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτή την ώρα η κηδεία της Αξιωματικού της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ, Γλυκερίας Μεμεκίδου, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα στη Λιβύη.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε το τελευταίο «αντίο» στην 46χρονη Γλυκερία Μεμεκίδου στην Καλλιθέα Κομοτηνής, τον τόπο καταγωγής της. Η εξόδιος ακολουθία ψάλλεται στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής κκ Παντελεήμονα.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα xronos.gr, πολλές εκατοντάδες κόσμου, μεταξύ τους εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων, της Ελληνικής Πολιτείας, πολιτικοί και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατέκλυσαν από νωρίς την εκκλησία.

Το φέρετρο με την σορό της 46χρονης ήταν τυλιγμένο με την ελληνική σημαία, ενώ στον αύλειο χώρο της εκκλησίας αγήματα απέδωσαν τιμές. 

Συλλυπητήριο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής ανέγνωσε η πρόεδρος Κλεοπάτρα Στογιαννίδου στον ιερό ναό, όπου τελείται η κηδεία.

Οι παρευρισκόμενοι φώναζαν «Αθάνατη» αντικρίζοντας το φέρετρο της 46χρονης, πάνω στο οποίο είχε τοποθετηθεί η ελληνική σημαία.

Η Γλυκερία Μεμεκίδου ήταν μία από τους πέντε Έλληνες που έχασαν την ζωή τους στο φρικτό δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ