Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Το μαρτύριο της 14χρονης στα χέρια του 47χρονου πατέρα της

Η Αστυνομία συνέλαβε 47χρονο στη Νέα Σμύρνη που ασελγούσε σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού και του έκαιγε τα χέρια όταν εκείνο αντιδρούσε.

Του ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

«Ο μπαμπάς μου έλεγε ότι φοβόταν το βράδυ και με έπαιρνε στο κρεβάτι του για να κοιμηθούμε μαζί. Εκεί μου έκανε άσχημα πράγματα».

Η μαρτυρία του ηλικίας 14 ετών κοριτσιού από τη Νέα Σμύρνη προκαλεί ανατριχίλα. Ο ίδιος ο πατέρας της 14χρονης όχι μόνο ασελγούσε σε βάρος της, αλλά επιπλέον τη βασάνιζε με σαδιστικό τρόπο, προκειμένου να την… συνετίσει κάθε φορά που αντιδρούσε.

Τα πρώτα λόγια που είπε το παιδί στους αστυνομικούς αλλά και στους ειδικούς ψυχολόγους είναι συγκλονιστικά. Η 14χρονη τους εξιστόρησε με λεπτομέρειες όσα διαδραματίζονταν στο διαμέρισμα-κολαστήριο της Νέας Σμύρνης, όταν τις νύχτες ο «πατέρας» της την έπαιρνε στο κρεβάτι του για να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο αδίστακτος άνδρας, ηλικίας 47 ετών, με καταγωγή από τη Ρουμανία, έφτανε στο σημείο να καίει στο ανοιχτό «μάτι» της κουζίνας τα χέρια της κόρης του για να την τιμωρήσει.

Ο δράστης παραδέχθηκε στην κατάθεσή του ότι βασάνιζε την κόρη του, κάνοντας τους έμπειρους αστυνομικούς να μιλούν για μια «εξοργιστικά κυνική παραδοχή». Το μαρτύριο της 14χρονης ήταν ατελείωτο.

βιασμός- σεξουαλική κακοποίηση

Ο 47χρονος χτυπούσε την κόρη του, την κρατούσε χωρίς φαγητό και δεν την άφηνε να πηγαίνει συχνά στο σχολείο, καθώς ήθελε να περνά την ώρα του βασανίζοντάς την και ασελγώντας σε βάρος της.

Όσο για τη μητέρα, τα ίχνη της έχουν χαθεί εδώ και μία πενταετία, καθώς εγκατέλειψε το παιδί της στα χέρια του αδίστακτου πατέρα του, χωρίς να την ενδιαφέρει η κόλαση που βίωνε το κορίτσι που η ίδια έφερε στη ζωή. Παράλληλα, όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση, ο 47χρονος έχει συλληφθεί επανειλημμένα από τις Αρχές για υποθέσεις παρεμπορίου αλλά και για διακίνηση παράνομων καπνικών προϊόντων.

Η αποκάλυψη

Η σύλληψη του 47χρονου πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταγγελία που κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο, μάλιστα, είναι επίσης σεσημασμένο για διάφορα αδικήματα, πλην όμως δεν άντεξε να βλέπει ένα απροστάτευτο παιδί να βιώνει βασανιστήρια και σεξουαλική κακοποίηση.

Αμέσως μετά την καταγγελία, αστυνομικοί, μαζί με ψυχολόγο και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έφτασαν στο διαμέρισμα-κολαστήριο και ζήτησαν από τον 47χρονο να τους ανοίξει την πόρτα.

Όταν μπήκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος, εκτός από την ακαταστασία και την πλήρη έλλειψη υγιεινής στους χώρους του σπιτιού, είδαν μπροστά τους την τρομαγμένη και κακοποιημένη 14χρονη να τους δείχνει τα χέρια της που ήταν γεμάτα εγκαύματα. Αμέσως ο 47χρονος συνελήφθη, ενώ το κορίτσι, αφού πρώτα μίλησε με τον ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και του εξιστόρησε την κόλαση που βίωνε από τον άνθρωπο που θεωρείται «πατέρας» του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και εξετάστηκε από παιδιάτρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί διαπίστωσαν από τα σημάδια που είδαν τόσο στα χέρια όσο και στο σώμα της 14χρονης τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε ο «πατέρας» της, αλλά και την ασιτία από την έλλειψη φαγητού. Αμέσως, ο αρμόδιος εισαγγελέας, στα χέρια του οποίου έφτασε η ανατριχιαστική υπόθεση, παρήγγειλε να εξεταστεί η 14χρονη από ιατροδικαστή, ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι ο 47χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά το ίδιο του το παιδί.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το δημοσίευμα της Realnews

Νέα Σμύρνη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ