Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για το #MeToo: Δεν ήμασταν έτοιμοι να το διαχειριστούμε με ευγένεια

Συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου για την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» έδωσε την Κυριακή ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνημα #MeToo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Εκφράζω αμέσως αυτό που νιώθω. Θα πω τώρα στους συναδέλφους μου πόσο ανάγκη τους έχω και πόσο τους ευχαριστώ, γιατί μετά αν φύγουν το αφήσαμε. Αν κάτι είναι δυσάρεστο, δεν θα είμαι προσβλητικός. Θα πω “σήκω πάλι και ξαναπροσπάθησε”» ανέφερε αρχικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Αναφερόμενος στο κίνημα #MeToo και τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Δεν είναι τρομερό που συζητάμε για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, ενώ θα μπορούσαν να υπάρχουν 1.500 ακόμα περιπτώσεις; Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε για να μη χάσει κάποιος τη δουλειά του, τη ζωή του, την ταυτότητά του. Έλεγαν πως αν δε μιλάς, είσαι μαζί με τους θύτες. Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας, ενώ θα έπρεπε να λύσουμε το πρόβλημα; Τελικά δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια, τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα».

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει που δεν έχει ακόμη καταφέρει. «Θέλω να με πάει ένα αεροπλάνο στα σύνορα της Αλάσκας, να μου δώσουν μια μοτοσυκλέτα και να φτάσω στη Γη του Πυρός» ανέφερε.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ανέφερε: «Είναι πολύ τιμητικό να σου λένε ότι αρέσεις στο γυναικείο φύλο, αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο. Είναι βαρετή η ζωή μου. Διάβασμα, γράψιμο, χιλιόμετρα, βενζίνη, καστορέλαιο. Το σπίτι μου είναι γεμάτο βιβλία, πράγματα, στυλό, πέντε μπουκάλια κάπου. Αν ανοίξεις την ντουλάπα μου είναι στην “πένα”. Ζω με έναν υπέροχο σκυλάκο και έρχονται και οι φίλοι μου κατά καιρούς, οπότε τα κάνω όλα. Από τα 17 ζω μόνος μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ