Φόβοι για χτύπημα σε αστυνομικούς

Φόβοι για χτύπημα σε αστυνομικούς

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο νέου τρομοκρατικού χτυπήματος. Ανώτατα στελέχη του υπουργείου Δημόσιας Τάξης αποκαλύπτουν ότι στην Αντιτρομοκρατική έχουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα περιέλθει πληροφορίες για νέα επικείμενη επίθεση, εναντίον, αυτή τη φορά, αστυνομικού στόχου.

Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι η ανησυχία των αξιωματικών στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ δεν οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο περιεχόμενο της προκήρυξης ανάληψης ευθύνης για τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο, αλλά σε συγκεκριμένες πληροφορίες που συγκέντρωσαν στο διάστημα από το περασμένο Σάββατο μέχρι σήμερα.

Το περασμένο Σάββατο, εξάλλου, σε δασική έκταση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία βρέθηκαν θαμμένα μέσα σε βαρέλι 4 καλάσνικοφ, 10 χειροβομβίδες αμυντικού τύπου και 752 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων. Σύμφωνα με αρμόδια αστυνομική πηγή, τα όπλα και τα πυρομαχικά ήταν τυλιγμένα μέσα σε νάιλον συσκευασίες σφραγισμένες με μονωτική ταινία, ενώ τα όπλα ήταν γρασαρισμένα και έτοιμα προς χρήση.

Ανώτατος αξιωματικός, συνέδεσε το εύρημα με τις εν εξελίξει έρευνες για θέματα τρομοκρατίας. Αποκάλυψε επιπλέον ότι ο άγνωστος κάτοχος του οπλισμού είχε πρόσφατα κρύψει τα καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες στο σημείο, θορυβημένος από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής που ακολούθησαν τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο.

Αλλη αστυνομική πηγή άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι τα όπλα και τα πυρομαχικά δεν βρέθηκαν τυχαία από διερχόμενο πολίτη αλλά έπειτα από πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση των υπηρεσιών Ασφαλείας.

Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ