Φωτιά στον Αυλώνα: Δύο προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγο στον Αυλώνα, με τις αρχές να προχωρούν σε δύο προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό.

Η νέα εστία φωτιάς ξέσπασε σε δασική έκταση στη θέση Άγιος Γεώργιος. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, καθώς το μέτωπο -250-300 μέτρων- κινείται προς τον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ από αέρος κάνει ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες.

Δύο προσαγωγές

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για ένα ύποπτο αυτοκίνητο το οποίο κινείτο περίεργα προς Θρακομακεδόνες και Αυλώνα.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι εντόπισαν δύο άτομα και τα προσήγαγαν. Μάλιστα ο ένας προσπάθησε να διαφύγει. Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στην Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής όπου και ανακρίνονται.

Νωρίτερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, Βασίλης Κόκκαλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε ότι υπήρχαν καταγγελίες για ένα ασημί αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή του Αυλώνα. Επίσης ανέφερε ότι τις τελευταίες δύο ώρες εκδηλώθηκαν τουλάχιστον πέντε εστίες πυρκαγιάς στην περιοχή, προσθέτοντας ότι πυροσβεστική έσβηνε τη μία εστία και έπειτα από λίγο ξεσπούσε άλλη σε διαφορετικό σημείο στην ίδια περιοχή.

Όπως ανάφερε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 12 πυρκαγιές στην ευρύτερη περιοχή του Αυλώνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ