Φωτιά στην Πεντέλη: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση των ανατολικών περιοχών του Γέρακα

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη

Δέκα λεπτά πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, το 112 έστειλε μήνυμα για εκκένωση των Ανατολικών περιοχών του Γέρακα προς Αγία Παρασκευή. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις Ανατολικές Περιοχές του Γέρακα τώρα προς Αγία Παρασκευή. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies».

Φωτιά Πεντέλη 112 Γέρακας

Φωτιά στην Πεντέλη: Μήνυμα του 112 για εκκένωση προς Βριλήσσια

Νωρίτερα, στις 2 τα ξημερώματα, το «112» έστειλε νέο μήνυμα προς όλους όσοι βρίσκονται στην περιοχή της Πεντέλης και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου να εκκενώσουν προς Βριλήσσια λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Πεντέλη και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, εκκενώστε τώρα προς Βριλήσσια. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. Οδηγίες αυτοπροστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies ».

Σημειώνεται ότι μέσω του 112 έχουν εκδοθεί 6 μηνύματα. Συγκεκριμένα, στις 18:20 για ενημέρωση των κατοίκων στις περιοχές, Πεντέλη Νέα Πεντέλη, Ντράφι, Νταού Πεντέλης Διώνη και Καλλιτεχνούπολη για το γεγονός ότι υπάρχει σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή. Και για προληπτικούς λόγους στις 18:45 για εκκένωση του οικισμού Ντράφι, στις 19:50 για εκκένωση της Ανθούσας και στις 20.10 για εκκένωση των περιοχών Διώνη και Δασαμάρι. Στις 2 τα ξημερώματα ζητήθηκε από τους κατοίκους της Πεντέλης και πέριξ του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου να εκκενώσουν προς Βριλήσσια. Λίγα λεπτά πριν από τις 3 τα ξημερώματα ζητήθηκε από όλους όσοι βρίσκονται στις ανατολικές περιοχές του Γέρακα να εκκενώσουν προς Αγία Παρασκευή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ