Φωτιά στην Φυλή: Ηλικιωμένοι με κινητικά προβλήματα είναι εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους – ΒΙΝΤΕΟ

Εφιαλτικές είναι οι εξελίξεις στην περιοχή της Φυλής, όπου η μεγάλη φωτιά εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής. Υπάρχουν πάρα πολλοί ηλικιωμένοι που δεν έχουν καταφέρει να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους, καθώς αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha.

Ο τηλεοπτικός σταθμός μεταδίδει πως οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώνουν συνεχώς τις Αρχές ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι ηλικιωμένοι στα σπίτια τους και είναι αδύνατο να απομακρυνθούν χωρίς να τους βοηθήσει κάποιος.

Οι ισχυροί άνεμοι και το δύσβατο σημείο όπου έχει ξεσπάσει η φωτιά, καθιστούν δύσκολο το έργο των δυνάμεων. Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε από την Μονή Κλειστών πέρασε από την Χασιά, τον Θρασύβουλο και το Πανόραμα, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα. Για την κατάσβεση της φωτιάς έχουν, μέχρι στιγμής, κινητοποιηθεί 62 πυροσβέστες με 26 οχήματα και από αέρος συνδράμουν 5 ελικόπτερα. Παράλληλα, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ