Φωτιά στη Θάσο: Οι πρώτες εικόνες της αναζωπύρωσης – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Νέα φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής (12/08) στη Θάσο και συγκεκριμένα στην περιοχή Ποταμιά.

Αν και το μέτωπο είχε τεθεί υπό πλήρη έλεγχο το πρωί της ίδιας ημέρας, εν τέλει αργά το βράδυ φαίνεται υπήρξε αναζωπύρωση, η οποία προκάλεσε την έντονη κινητικότητα των Πυροσβεστικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής στο enikos.gr αυτή τη στιγμή επιχειρούν 185 πυροσβέστες με 15 πεζοπόρα τμήματα, αλλά και 38 οχήματα. Παράλληλα συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Ένας αναγνώστης μας έστειλε φωτογραφίες από την αναζωπύρωση και δείχνει την κατάσταση της φωτιάς από διάφορα σημεία της περιοχής.

 

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ