Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ στο Αιγάλεω – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (21/3) ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις φλόγες τυλίχθηκε ένα από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που βρίσκονται σε δημόσιο πάρκινγκ επί της Οδού Ορυζομύλων. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τα αίτια της φωτιάς διερευνώνται, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν εμπρησμό.

Κάτοικος της περιοχής, το όχημα του οποίου κινδύνεψε από την φωτιά, καταγγέλλει στο enikos.gr, ότι «ο Δήμος Αιγάλεω έχει ειδοποιηθεί πάρα πολλές φορές με τηλεφωνήματα, email και μέσω εφαρμογής για τα οχήματα που βρίσκονται εγκαταλελειμμένα για χρόνια στο πάρκινγκ».

Και συνεχίζει: «Η αμέλεια του Δήμου είναι τραγική σε σημείο που γίνεται επικίνδυνη για τους πολίτες. Εγώ προσωπικά έχω μιλήσει πολλές φορές με τον δήμο για πολλά προβλήματα που υπάρχουν όπως για τον ελλιπή φωτισμό, τις βαριές πύλες εισόδου του πάρκινγκ οι οποίες είναι σκουριασμένες από την βάση και από στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσουν σε κάποιον ανυποψίαστο περαστικό, τα ακούρευτα δέντρα μπροστά από το πάρκινγκ δημιουργώντας κάλυψη για πολλούς εγκληματίες που κάθε βράδυ ρημάζουν τα οχήματα μας κ.α.».

Τι λέει ο Δήμαρχος Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω, μιλώντας στο enikos.gr, ανέφερε ότι «υπάρχουν δύο εγκαταλελειμμένα οχήματα στο πάρκινγκ, αυτό που κάηκε και ακόμη ένα». Και συμπλήρωσε πως: «Οι σιδερένιες πύλες του πάρκινγκ δεν επιτρέπουν την είσοδο σε γερανό για να τα απομακρύνει».

Δείτε φωτογραφίες από την φωτιά

Αιγάλεω Φωτιά Αιγάλεω Φωτιά Αιγάλεω Φωτιά

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ