Φως στο Τούνελ: «Την είχα σαν δικό μου παιδί» – Όσα έλεγε η σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την Φαίη Μπακογιώργου

Μια άγνωστη συνομιλία ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την γυναίκα που φιλοξενούσε την Φαίη Μπακογιώργου και τώρα κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της.

Στην αρχή, όταν άκουσε ότι την έχει καλέσει ο ρεπόρτερ της εκπομπής αντέδρασε, ωστόσο στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις.

Η σπιτονοικοκυρά ανέφερε πως βοηθούσε το θύμα και την πρόσεχε από όταν έμενε μόνη στο σπίτι της πριν καν πάει η υπόλοιπη οικογένειά της. Ήταν κουμπάρα με την αδελφή της Φαίης και τους συντηρούσε οικονομικά. Τους φιλοξενούσε όλους στο σπίτι της γιατί δεν ήθελε να τους αφήσει στον δρόμο.

«Τόσο καλή είμαι θα με ρωτήσεις; Τόσο καλή», αναφέρει μιλώντας για τον εαυτό της.

Δηλώνει καταρρακωμένη με τον θάνατο της 23χρονης την οποία «είχε σαν δικό της παιδί».

«Το είχα το κορίτσι δύο χρόνια και την έπαιρνα παντού μαζί μου. Και να σας λένε ότι το κορίτσι ήταν χτυπημένο και ζούσε σε κακές συνθήκες; Και εμείς το βλέπαμε και οι γείτονες και ξέρουμε ποιος χτύπαγε την Φαίη… Δεν ξέρει κανείς τον δικό μου πόνο», είπε χαρακτηριστικά.

«Πριν έρθουν οι άλλοι, η κοπέλα ήταν χαρούμενη. Είχε θέμα με την οικογένειά της, την μητέρα της, την αδελφή της και τα παιδιά της…».

«Παλαιότερα έχω βοηθήσει και άλλους ανθρώπους οι οποίοι χρειάζονταν βοήθεια», καταλήγει και παρακάλεσε να μην κυνηγούν άλλο την οικογένεια.

Σε ερώτηση για την Χριστίνα που έμενε μαζί της και είχε την ίδια τύχη, αρνήθηκε οποιαδήποτε συμμετοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ