Φως στο Τούνελ: «Τα στοιχεία βγήκαν από τη δική μας έρευνα» – Τι λέει η αδερφή του ράπερ που σκοτώθηκε

Η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, αδελφή του άτυχου ράπερ Οδυσσέα, έγινε η ίδια ντέντεκτιβ για να βρει την αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη του.

Φως στο Τούνελ: Η έρευνα για τον ράπερ που χτυπήθηκε θανάσιμα – «Χτύπησα αγριογούρουνο, όχι τον Οδυσσέα»

«Οι τελευταίες τηλεφωνικές κλήσεις είναι από κάποια καταλύματα της περιοχής, έψαχνε πιθανότητα να μείνει κάπου το βράδυ. Υπάρχουν όμως κλήσεις που δεν έχουν ερευνηθεί ακόμα σε ποιους ανήκουν».

«Γι’ αυτό και είχαμε ζητήσει την άρση απορρήτου αλλά και για τα τηλέφωνα που υπήρχαν στην περιοχή την ώρα του ατυχήματος και δεν έχει γίνει κάτι».

Φως στο Τούνελ: Στοιχεία – σοκ για τον θάνατο του ράπερ – Έτσι έστησαν το σκηνικό θανάτου

«Εμείς στη διάρκεια όλων αυτών των μηνών κάναμε συνεχώς υπομνήματα, επιστολές μέχρι τον εισαγγελέα Αρείου Πάγου, στην αστυνομία, προς πάσα κατεύθυνση, όπου μπορούσαμε να ζητήσουμε βοήθεια για να δούμε τι έχει συμβεί».

Ανέφερε πως οι φίλοι του Οδυσσέα ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και παλεύουν και οι ίδιοι για να δικαιωθεί η μνήμη του.

«Σε όλο αυτό με βοήθησαν πάρα πολύ οι φίλοι του αδελφού μου με την επιμονή τους, άλλα παντού βρίσκαμε τοίχο. Κινηθήκαμε διαφορετικά, πήραμε ένα πραγματογνώμονα γιατί δεν είχε γίνει ούτε πραγματογνωμοσύνη για το συμβάν, κάτι που δεν μπορούσαμε να το διαπιστώσουμε αν δεν άνοιγε η δικογραφία».

«Έχουμε συγκεντρώσει μαρτυρίες, βασικά όλη τη δουλειά αυτούς τους δέκα πέντε μήνες την κάναμε εμείς θεωρώ. Έχουμε μπει στη διαδικασία να εντοπίσουμε εμείς τις αντιφάσεις στις καταθέσεις τους. Τα πάντα έχουν περάσει από το χέρι μας».

Δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, δηλώνει πρόθυμη να συγχωρέσει τον όποιο δράστη, που θα βγει να μιλήσει.

«Είχα όλη τη διάθεση να συγχωρήσω αυτόν που έχει γίνει η αιτία να χαθεί ο αδελφός μου, αρκεί να έβγαινε να το πει, διότι χρειάζονται δύο για να γίνει αυτό, χρειάζεται αυτός που συγχωρεί και αυτός που συγχωρείται».

«Έχει χαθεί ένας άνθρωπος, αναζητούμε την αλήθεια, το τι μπορεί να του έχει συμβεί, ότι και να είναι αυτό, προσπαθούμε μόνοι μας να κάνουμε σενάρια. Κοντεύουμε να τρελαθούμε και είμαι σίγουρη ότι κάποιος κάτι ξέρει και για κάποιο λόγο το κρατάει μυστικό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ