Φως στο Τούνελ: Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία του επιχειρηματία από την Ηλεία – «Το πτώμα δεν είχε καεί στο αμάξι»

Μία νέα σημαντική μαρτυρία έφτασε στη εκπομπή «Φως στο Τούνελ» από αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος τη νύχτα της 9ης Σεπτεμβρίου, κατά την οποία ο Σάκης Γκολφίνος «κατέληξε» κοντά στο αυτοκίνητό του, ήταν παρών στο σημείο.

Φως στο Τούνελ: Το μοιραίο λάθος που έκαναν οι δράστες με τη δολοφονία του επιχειρηματία – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Όπως είπε ο μάρτυρας, είδε ένα ζευγάρι σε μαύρο τζιπ το οποίο κινούνταν στην περιοχή και οι οποίοι φαίνονταν αναστατωμένοι.

«Μας έκανε εντύπωση ότι…»

Άλλος μάρτυρας που μίλησε στο «Τούνελ», ο οποίος παρέλαβε τη σορό του άτυχου επιχειρηματία, υπογράμμισε πως, κατά την εκτίμησή του, ο Σάκης Γκολφίνος απανθρακώθηκε εκτός του αυτοκινήτου του και όχι μέσα σε αυτό.

Φως στο Τούνελ: Θρίλερ με τη δολοφονία επιχειρηματία στην Ηλεία – «Τον έφεραν στο δάσος και τον έκαψαν» – Η γυναίκα-μυστήριο

«Πήραμε την κλήση, πήγαμε αργότερα εμείς, γιατί υπήρχε πτώμα. Τελικά πήγαμε να το παραλάβουμε. Εμείς είμαστε στον τομέα κοντά στην Πάτρα και εκεί που πήγαμε ήταν δύσβατο το σημείο. Δεν μπορέσαμε να πάμε με το ασθενοφόρο μέχρι εκεί πέρα. Πήγαμε με τα πόδια. Το παραλάβαμε το πτώμα και για να βγούμε έξω χρειαστήκαμε συνδρομή και από την πυροσβεστική και από την αστυνομία».

«Αυτό μας έκανε εντύπωση είναι το πως πήγε το αυτοκίνητο σε αυτό το σημείο… Και αυτό που θέλω να πω είναι πως επειδή έχω πάρει κι άλλα περιστατικά, κι άλλο απανθρακωμένο πτώμα σε τέτοιο βαθμό που ήταν μέσα σε αυτοκίνητο (…). Αυτοί που καίγονται μέσα στο αυτοκίνητο, βλέπεις κεφάλι. Βλέπεις έναν όρθιο στύλο. Κι αν χρειαστείς να τον βγάλεις, δεν μπορείς να το πιάσεις εκείνη την ώρα γιατί οι θερμοκρασίες είναι πολύ υψηλές, αλλά αν χρειαστεί να τον βγάλεις όταν έχει παγώσει μένει το μισό σώμα μέσα, δηλαδή ο ιστός (…). Αυτό το πτώμα που πήραμε εμείς δεν είχε καεί μέσα στο αμάξι, αλλά είχε καεί έξω και είχαν καεί τα άκρα του. Όλο το υπόλοιπο σώμα ήταν ομοιόμορφα καμένο. Ήταν μαυρισμένο πολύ το σώμα του, πιθανόν να μην φορούσε ρούχα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ