Φως στο Τούνελ: Πρεμιέρα για την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη – Τα πρώτα λόγια και η αποκάλυψη για τη συνέχεια

Πρεμιέρα για 29η χρονιά έκανε η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η αγαπημένη δημοσιογράφος, έπειτα από ολιγόμηνη διακοπή επέστρεψε στα τηλεοπτικά πλατώ και ντυμένη στα λευκά καλωσόρισε το κοινό της εκπομπής, η οποία βγαίνει μέσα από τη συχνότητα του Mega.

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα»

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα φίλοι μου από τότε που το ‘Τούνελ’ άναψε για πρώτη φορά τα φώτα του. Κι όμως, συμπληρώθηκαν 28 ολόκληρα χρόνια ερευνών και αποκαλύψεων με όλους εσάς τους τηλεθεατές – εθελοντές στο πλευρό μας.

Αυτήν τη νύχτα παίρνουμε την ανηφόρα για την 29η τηλεοπτική σεζόν, μπαίνουμε δηλαδή εσείς και εμείς, στα τούνελ τα δύσβατα της κοινωνίας, με μοναδικό σκοπό να ανάψουμε το φως, να φωτίσουμε τα άγρια τα σκοτάδια της.

Θέλω να πω τώρα στην αρχή ένα ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές, όπως και να το κάνουμε πρεμιέρα είναι, για τα μηνύματα. Να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες εδώ στο MEGA, τους καλούς φίλους, τη δημιουργική παραγωγή μας και όλους εσάς», είπε η γνωστή δημοσιογράφος ανοίγοντας την καινούργια σεζόν της εκπομπής της και καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές.

«Θα μείνουμε όσο αντέξουμε»

Υποδεχόμενη τους καλεσμένους της και λαμβάνοντας ευχές για την πορεία του «Τούνελ» έκανε μια αποκάλυψη για το αν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την εκπομπή και τα επόμενα χρόνια.

Στην ευχή για συμπλήρωση 35 χρόνων με το «Τούνελ» στον αέρα, η Αγγελική Νικολούλη είπε:

«Παναγία μου, μακριά από εμένα. 29, άσε, άσε… Καλά να είμαστε και να βοηθούμε όσο μπορούμε τον κόσμο αλλά θα μείνουμε όσο αντέξουμε, οι τηλεθεατές και εγώ, αυτή είναι η ουσία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ