Φως στο Τούνελ: «Δεν έψαξαν καλά εκεί που έπρεπε» – Τι λένε ο αδερφός και ο γιός του αγνοούμενου από την Λάρισα

Ο Γιάννης Σελεμτζίδης, αδελφός του αγνοούμενου Θοδωρή Σελεμτζίδη, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη του.

Όπως ισχυρίζεται ήταν πολύ δεμένοι αλλά εδώ και δέκα μήνες, απ’ όταν εξαφανίστηκε δηλαδή, δεν έχει μάθει κάτι για την τύχη του.

«Στη Λάρισα ανέβαινε κάθε Παρασκευή και μετά επέστρεφε. Δε συνήθιζε να πηγαίνει στο σπίτι του φίλου του, ωστόσο μπορεί κάποιες φορές να τον επισκεπτόταν και να τον φιλοξενούσε για μερικές ημέρες, πάντα όμως γυρνούσε. Εγώ πληροφορήθηκα τρεις – τέσσερις ημέρες μετά για την εξαφάνιση, γιατί ήμουν στο νοσοκομείο.

«Αρχικά θεώρησα πως ήταν κάπου και θα γυρνούσε, αλλά μετά έμαθα ότι βρήκαν τα πράγματά του πεταμένα. Τον έπαιρνα τηλέφωνα, δεν απαντούσε και μετά πήγα στην αστυνομία. Πήραν κατάθεση από κάποιους φίλους του εδώ στον Τύρναβο, τώρα από εκεί και πέρα…».

«Ο ένας λέει τον πήρε τηλέφωνο για να πάνε για μία δουλειά, ο άλλος για καφέ, αλλά ο τελευταίος ήταν αυτός που έμειναν σπίτι του στη Λάρισα. Τον κάλεσε η αστυνομία, είπε ότι έφαγαν, κοιμήθηκαν και σηκώθηκε για να πάρει το λεωφορείο και να φύγει. Αλλά ούτε λεωφορείο πήρε, ούτε στον Τύρναβο ήρθε. Αυτός έμεινε στο σπίτι απ’ ό,τι λέει».

«Δεν έχει βρεθεί κάτι»

Αναφέρθηκε και στις έρευνες που έγιναν από πλευράς των Αρχών.

«Από τις κάμερες δεν έχει βρεθεί κάτι. Η αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι δεν έχει ταξιδέψει με λεωφορείο, γιατί δεν έβγαλε εισιτήριο. Από το κινητό του βρήκαν μόνο τρεις κλήσεις. Σ’ έναν που δούλευε στα πρόβατα και του πήραν κατάθεση, σ’ έναν φίλο του από τον Τύρναβο και μία φίλη του από τη Λάρισα», κατέληξε.

Από την άλλη, ο γιος του αγνοούμενου από τη Θεσσαλία, Σάκης Σελεμετζίδης, κατοικεί και αυτός μόνιμα στη Γερμανία μαζί με τη μητέρα του και παρότι οι γονείς του είχαν χωρίσει, ήταν μία δεμένη οικογένεια.

Ο ίδιος, την περίοδο της εξαφάνισης του πατέρα του, βρισκόταν στην Ελλάδα, στον Τύρναβο.

«Πληροφορήθηκα για την εξαφάνιση περίπου στις 15 Μαΐου που πήρα το κινητό του από τα δύο άτομα που το βρήκαν στη Λάρισα. Μετά με ενημέρωσε η μάνα μου για την εξαφάνιση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Φως στο Τούνελ».

Μίλησε και για την επαφή που είχε ο πατέρας του με φίλο του που τον είδε τελευταίος.

«Ο φίλος του με πήρε μόνο και μόνο να με ρωτήσει αν έμαθα εγώ κάτι ή αν ξέρω πού είναι… Το μόνο που θέλω είναι σε όποια κατάσταση κι αν είναι, να βρεθεί», κατέληξε συναισθηματικά φορτισμένος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ