Φολέγανδρος: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας της Γαρυφαλλιάς – “Ήθελα να της πω για τελευταία φορά πως την αγαπάω”

Σε τραγική κατάσταση είναι η οικογένεια της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Ο 30χρονος άνδρας ομολόγησε το έγκλημα και συνελήφθη.

“Δεν πιστεύω στην κακιά την ώρα πιστεύω στους κακούς ανθρώπους” αναφέρει με φωνή που τρέμει η μητέρα της άτυχης κοπέλας λέγοντας πως ο σύζυγός της και τα άλλα τρία παιδιά τους είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

“Ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα, πολύ αγαπητό, επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για την οικογένειά μου, για τα αδέλφια της, για τον τόπο που ζούμε, για την επιστήμη της” αναφέρει για την κόρη της. “Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μόνο άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω, που παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές και αντί να το προστατεύσουν του φέρονται με αυτόν τον τρόπο” λέει για τον 30χρονο που ομολόγησε ότι είναι ο δολοφόνος.

Η ίδια καλείται να στηρίξει την οικογένειά της η οποία μετά την απώλεια του πρώτου παιδιού δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. “Είναι το πρώτο μας παιδί, έσπασε ο συνδετικός κρίκος της οικογένειας” υποστηρίζει η μητέρα η οποία κάνει λόγο για άνανδρη συμπεριφορά.

Τα λόγια της ραγίζουν καρδιές και η αξιοπρέπειά της είναι άξια θαυμασμού. Δεν θέλει να αναφερθεί στον 30χρονο λέγοντας πως δεν τον είχε γνωρίσει και σκέφτεται και τη δική του μάνα σε πόσο δύσκολη θέση θα βρίσκεται αυτές τις ώρες. Ωστόσο μέσα από τις περιγραφές της κόρης της, σημειώνει πως ως μάνα είχε διακρίνει κάποια χειριστική συμπεριφορά.

Το μοναδικό μήνυμα που θέλει να περάσει είναι το δικό της παιδί, η Γαρυφαλλιά της, να είναι το τελευταίο παιδί που δολοφονείται και κανένας άλλος γονιός να μην βρεθεί σε αυτή τη θέση. “Μάθετε στα αγόρια σας να φέρονται με ανδρισμό και να μην είναι αλήτες” υπογραμμίζει. Θέλει με ηρεμία να τιμήσει το παιδί της που κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή με αυτόν τον “άρρωστο τρόπο” όπως λέει. “Εμείς θα συνεχίσουμε τη ζωή, θα κάνουμε κάτι για τη Γαρυφαλλιά να μείνει αυτό το πράγμα, να μην φύγουν άλλα κορίτσια έτσι. Ο Θεός ας μας βοηθήσει” αναφέρει.

“Θα ήθελα να πω στο παιδί μου για μία τελευταία φορά ότι το αγαπώ και εγώ και η οικογένειά του και πως δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο “… λέει η μητέρα της 26χρονης και η φωνή της “σπάει”.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ