Έξαλλος ο Πέτρος Τατσόπουλος με την Ραχήλ Μακρή: Αυτό το θλιβερό σκ@τ@ψυχο υποκείμενο

Έξαλλος με την Ραχήλ Μακρή εμφανίζεται ο Πέτρος Τατσόπουλος, με αφορμή την χυδαία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, λίγες ώρες έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

Σε ανάρτησή του, ο γνωστός συγγραφέας την χαρακτηρίζει ως ένα “θλιβερό υποκείμενο” που “επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του”. “Αυτό το θλιβερό σκ@τ@ψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας”, σχολιάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

“Η ΥΒΡΙΣ

Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν “Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά”, θα ήταν “Απομακρυνθείτε όλοι”. Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό -για εμένα θα είναι “αυτό το θλιβερό υποκείμενο”, γένους ουδετέρου. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την “Αντιγόνη” -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του. Αυτό το θλιβερό σκ@τ@ψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας”.

Τι έγραψε η Ραχήλ Μακρή

Μία χυδαία ανάρτηση για τον θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη, σε ηλικία μόλις 55 ετών, έκανε η Ραχήλ Μακρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Λίγες ώρες μετά τον αιφνίδιο θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού, η Ραχήλ Μακρή έγραψε στο facebook: “Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ..κάφρος που με έβριζε μάς άδειασε τη γωνιά”. Η ανάρτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες στα social media.

Δείτε τη χυδαία ανάρτηση:

Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν είναι πλέον διαθέσιμη στο προφίλ της Ραχήλ Μακρή:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ