Εύβοια: Ομολόγησε ο 62χρονος ότι έβαλε τέσσερις φωτιές

Ο 62χρονος που προσήχθη νωρίτερα σήμερα ως ύποπτος για εμπρησμούς στην Εύβοια, φέρεται να ομολόγησε ότι εκείνος έβαλε και τις τέσσερις φωτιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή του Αγίου Λουκά, στο Αλιβέρι.

Την είδηση μεταδίδει το evima.gr, σημειώνοντας ότι είχαν προηγηθεί σχετικές αναφορές πολιτών. Ο 62χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη κατά τη διάρκεια της προανάκρισης.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα εκδηλώθηκαν τέσσερις πυρκαγιές σε Κύμη, Οριό, Άγιο Λουκά και στο Αλιβέρι στο δρόμο προς τα Βελούσια, ωστόσο τέθηκαν άμεσα υπό έλεγχο μετά την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών.

Είχε συλληφθεί ξανά για εμπρησμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να είχε συλληφθεί ξανά για εμπρησμό πριν από 10 ημέρες.

Τότε, είχε σταλεί σε ψυχιατρική κλινική και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος σε 10 ημέρες.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αστυνομικοί του Αλιβερίου τον είχαν θέσει σε διακριτική παρακολούθηση και τον εντόπισαν να αγοράζει γκαζάκια από κατάστημα της περιοχής.

Σήμερα κάτοικοι τον είδαν να περιφέρεται με ένα μηχανάκι και να προσπαθεί να βάλει φωτιά..

Ειδοποίησαν την αστυνομία και τον υπέδειξαν ως υπαίτιο πυρκαγιάς λέγοντας ότι τον είδαν την ώρα που την έβαζε.

Λίγο αργότερα συνελήφθη. Αυτή την ώρα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Αλιβερίου, προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ