Ευδοκία Τσαγκλή: Τι καταγγέλλει η επιζήσασα από το δεύτερο βαγόνι του τρένου των Τεμπών

Σε μια καταγγελία που κάνει τον γύρο των social media προχώρησε η επιζήσασα από την τραγωδία των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι πήγε στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη και δύο άνδρες με μαύρες μπλούζες την σήκωσαν και την έβγαλαν από τον χώρο.

Κούγιας για τραγωδία στα Τέμπη: Νέες διώξεις σε πέντε πρόσωπα – Αναμένεται η απολογία τους

Όπως υποστήριξε το μόνο που ήθελε ήταν να δει τον πρόεδρο της ΝΔ στα μάτια και να του μιλήσει. «Πήγα μόνη μου, χωρίς πανό, χωρίς κανέναν. Να τον κοιτάξω στα μάτια και με βγάλανε σηκωτή. Με κουβαλήσανε. Κατάλαβες; Με κουβαλήσανε έξω. Δεν έχω τίποτα πάνω μου, ούτε τσάντα και με έβγαλαν έξω. Με αρπάξανε και με διώξανε. Αυτοί είστε. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία», ανέφερε η Ευδοκία Τσαγκλή σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.


Λίγο αργότερα μίλησε στο thesstoday.gr για το περιστατικό. «Είμαι η Ευδοκία επιζήσασα από το δεύτερο βαγόνι του τρένου των Τεμπών. Ήρθα σήμερα ειρηνικά, χωρίς να έχω τίποτα, χωρίς τσάντα. Ένας άνθρωπος, μόνη μου. Στην αρχή δεν είχα κανέναν. Δεν είχα πανό. Δεν είχα τίποτα. Και με βγάλανε σηκωτή. Ούτε φύγε δεν μου είπαν. Δύο τύποι με πήρανε στα χέρια τους και με πετάξανε έξω», είπε η Ευδοκία Τσαγκλή.

«Υπάρχουνε πάρα πολλοί μάρτυρες γι’ αυτό. Παρά πολλοί μάρτυρες. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτό είναι δημοκρατία;», αναρωτήθηκε η Ευδοκία Τσαγκλή.

Στη συνέχεια η Ευδοκία Τσαγκλή με δάκρυα στα μάτια εξήγησε με νέο βίντεο τι συνέβη, σύμφωνα με την ίδια. «Όλοι οι άνθρωποι που με γνωρίζουν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ποτέ δεν ήμουν με κανένα κόμμα, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δεν έχω κανέναν τέτοιο συμφέρον. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι πια στην Ελλάδα δεν έχουμε δημοκρατία. Αυτό είναι το χειρότερο απ’ όλα. Εγώ πήγα ειρηνικά. Μόνη μου χωρίς τίποτα και στάθηκα μπροστά να τον κοιτάξω και αυτό ήταν κακοποιητική συμπεριφορά. Δύο τύποι με μαύρες μπλούζες απλά με σηκώσανε και με βγάλανε έξω. Γιατί;», αναρωτήθηκε η Ευδοκία Τσαγκλή.

Το θέμα προκάλεσε αντιδράσεις και καβγάδες στο twitter. Μερίδα των χρηστών υποστήριξε την Ευδοκία Τσαγκλή και κατήγγειλε την συμπεριφορά σε βάρος της ενώ άλλοι σχολίασαν ότι προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις παραμονές των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Για «άθλιο περιβάλλον» του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Σε ανάρτηση του στο twitter ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι «πρέπει να ντρέπονται».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ