Super Κική για την φοροδιαφυγή influencer: «Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ δεν είναι κανείς»

Έντονη φημολογία έχει προκληθεί για την ταυτότητα της γνωστής influencer που πιάστηκε στην «φάκα» της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 270.000 ευρώ.   Η Σούπερ Κική μίλησε στον Alpha και διέψευσε ότι πρόκειται για κάποια ευρέως γνωστή influencer. «Πασίγνωστη influencer δεν υπάρχει θα το ξέραμε. Είμαστε τρεις influencer όλοι κι όλοι στην Ελλάδα, θα το ήξερα πρώτη. Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ δεν είναι κανείς», ανέφερε στον Alpha η Σούπερ Κική.

Δήλωση σοκ από την Super Κική: «Η αποβολή ήταν το λιγότερο που μπορούσα να πάθω»

Για το υψηλό ποσό του προστίμου η Σούπερ Κική απάντησε: «Θα τα δίνει λίγα – λίγα, φασούλι το φασούλι. Τι να κάνω; Να τα δώσω εγώ για τη γυναίκα;».

Μάλιστα επανέλαβε ότι ενδεχομένως πρόκειται για πρόσωπο που δεν είναι τόσο γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ότι δεν έχουν πιάσει κανέναν γνωστό influencer. Τώρα μπορεί να έχουν πιάσει μία χριστιανή με 20.000 followers που είχε πάει στο GNTM και να λένε πασίγνωστη influencer. (..) Αυτό πιστεύω ότι έχει γίνει ως συνήθως. Γιατί αν ήταν όντως πασίγνωστη influencer θα ξέραμε», είπε η Σούπερ Κική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ