“Εσκεμμένο” ατύχημα καταγγέλλει η Ζωή Γεωργαντά – Ποιοι πιστεύει ότι θέλουν να της κλείσουν το στόμα

Την καταγγελία ότι η Eurostat και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλουν να της κλείσουν το στόμα λόγω των όσων έχει πει για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος το 2009, κάνει η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά. 

Λίγες ημέρες μετά το “εσκεμμένο”, όπως λέει, ατύχημα που είχε στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη Δημοκρατία ότι είναι στόχος παρακολουθήσεων, κάτι που -κατά την ίδια-της είχε πει και ο Αντρίκος Παπανδρέου. 

Για το ατύχημα

“Ναι, πιστεύω ότι ήταν εσκεμμένο, διότι όταν μείωσα ταχύτητα για να εισέλθω σε ένα από τα πάρκινγκ της εθνικής οδού μετά τη Θήβα – εννοώ τις εσοχές που υπάρχουν στην εθνική οδό με το σύμβολο Ρ- ένα πολυτελές τζιπ χρώματος μαύρου με ακολούθησε μειώνοντας ταχύτητα και με εμβόλισε εν κινήσει στην αρχή της εσοχής Ρ, σπρώχνοντάς με περίπου 10 μέτρα. Το αυτοκίνητό μου σταμάτησε και εγώ εξ ενστίκτου βγήκα έξω εξαγριωμένη. Όμως αυτός ή αυτή (το τζιπ είχε φιμέ τζάμια και δεν φαινόταν ο οδηγός) χωρίς να σταματήσει κάνει απότομη στροφή και βγαίνει έξω από το πάρκινγκ ανάποδα, όχι από την έξοδο αλλά από την είσοδο, και με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίζεται. Εγώ εξέτασα το αυτοκίνητό μου για ζημιές στο πίσω μέρος, είχε βουλιάξει η λαμαρίνα και μετά μπήκα μέσα και άρχισα να τρέχω όσο μπορούσα μήπως έπιανα τον αριθμό της πινακίδας του τζιπ. 

Όταν είδα και αποείδα ότι δεν θα τον έφτανα, ούτε καν φαινόταν μπροστά μου, σταμάτησα σε άλλο πάρκινγκ, γιατί με καλούσε συνέχεια κάποιος στο τηλέφωνο και δεν μπορούσα να απαντήσω ενόσω έτρεχα. Αυτός που καλούσε ήταν ο κ. Νικόλαος Λογοθέτης, ο οποίος με ρώτησε αν ήμουν καλά κι εγώ απόρησα διότι δεν είχα μιλήσει σε κανένα για το συμβάν μέχρι εκείνη τη στιγμή. 

Σκεφτόμουν μήπως το συμβάν δεν είχε ιδιαίτερη σημασία, αν και το τζιπ αυτό το είχα προσέξει περίπου από το ύψος του Ωρωπού να επιταχύνει και να ελαττώνει ταχύτητα σύμφωνα με το τι έκανα εγώ. Δεν είχα δώσει όμως και πολλή σημασία. Ρώτησα τον κ. Λογοθέτη τι εννοούσε  με το “είσαι καλά;” και εκείνος μου είπε ότι με είχε δει στο διαδίκτυο ότι “με ξυλοκόπησαν”. 

Του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε, αν και 2-3 μέρες νωρίτερα, όταν κατέβηκα να πετάξω τα σκουπίδια το βράδυ, παρατήρησα κάποιον σε μικρή απόσταση από εμένα, σχεδόν κρυμμένο στη γωνία, να με κοιτάζει περίεργα. Ενστικτωδώς, γυρίζω απότομα μπροστά μου και του ρίχνω τη σακούλα με τα σκουπίδια στο πρόσωπο και τότε αυτός εξαφανίστηκε χωρίς να πει λέξη. Όμως δεν είχα μιλήσει για το συμβάν, γιατί κάτι τέτοια μου έχουν γίνει σχεδόν ρουτίνα. Στη συνέχεια, ανέφερα στον κ. Λογοθέτη το συμβάν με το τζιπ, εκείνος το θεώρησε πολύ σημαντικό και με ρώτησε αν ήθελα να το αναφέρει στον κ. Κώστα Γουίλς που έχει τις ραδιοφωνικές εκπομπές κάθε Σάββατο και Κυριακή 11.00-13.00 στο Αρτ Ράδιο και ο οποίος μας καλεί συχνά να μιλήσουμε και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα γενόμενα με τις δίκες του Γεωργίου, του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ. Του απάντησα ότι δεν είχα αντίρρηση να το αναφέρει. 

Πάντως, την επόμενη μέρα που σκέφτηκα το συμβάν, είχα προλάβει να αποτυπώσω τα γράμματα ΙΟ και 2-3 9άρια στην πινακίδα του τζιπ. Και τώρα σκέφτομαι ότι μάλλον το τζιπ αυτό είχε ξένα νούμερα. Πιστεύω ότι το βίαιο συμβάν εναντίον μου ήταν εκ του εξωτερικού προερχόμενο. Και πιστεύω ότι είχε σκοπό τον εκφοβισμό μου, ιδιαίτερα μετά την ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στον Γεωργίου στις 14 Ιουνίου”. 

 

Ερωτηθείσα για το ποιοι πιστεύει ότι θα ήθελαν να της κλείσουν το στόμα, απαντά μεταξύ άλλων: 

“Πιστεύω ότι αυτοί που θέλουν να μου κλείσουν το στόμα είναι η Eurostat, συγκεκριμένα ο κ. Ράντερμάχερ, γενικός διευθυντής της, καθώς και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όταν η ψευδής διόγκωση του ελλείμματος του 2009 και η τεράστια μετρημένη ζημιά που υπέστη το ελληνικό κράτος από αυτή την εγκληματική ενέργεια κατά της χώρας μας έλθει στο δικαστικό ακροατήριο, θα ταραχτούν τα σύμπαντα με τα στοιχεία που υπάρχουν κατά της Eurostat και της Κομισιόν”. 

 

Πηγή:Κυριακάτικη Δημοκρατία

 

Διαβάστε επίσης

Άγρια κόντρα Αυλωνίτου- Γιακουμάτου για τις…μούντζες – ΒΙΝΤΕΟ

Εξηγήσεις για τις τηλεοπτικές άδειες ζητά με επιστολή της η Κομισιόν

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ