Έρευνες για τον εντοπισμό άνδρα που πυροβόλησε στην είσοδο των δικαστηρίων Αγρινίου – Τι “όπλισε” το χέρι του – ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης, οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός άνδρα, ο οποίος πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετικό όπλο στην είσοδο των δικαστηρίων του Αγρινίου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το agriniopress.gr, περίπου στις 18:05 ο δράστης κατέβηκε από ένα λευκό αυτοκίνητο και πυροβόλησε δύο φορές, χρησιμοποιώντας μονόβολα φυσίγγια, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο όχημά του και διέφυγε. Εκείνη την ώρα, ευτυχώς, δεν υπήρχε κόσμος στα δικαστήρια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως εντός του αυτοκινήτου βρίσκονταν και δεύτερο άτομο, ενώ ο δράστης φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και σε βάρος του να έχει σχηματιστεί δικογραφία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως νωρίτερα ο εν λόγω άνδρας βρισκόταν στην αστυνομία.

Οι αστυνομικές αρχές μετέβησαν στα δικαστήρια και περισυνέλεξαν δυο κάλυκες και άλλα στοιχεία. Η είσοδος των δικαστηρίων έχει υποστεί ζημιές από τους πυροβολισμούς.

Επί τόπου βρέθηκε και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Νικάκης που σε δηλώσεις έκανε λόγο για πρωτοφανές γεγονός, ενώ εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις ενέργειες των διωκτικών αρχών.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, ο δράστης φέρεται να είναι γνωστός επαγγελματίας του Αγρινίου, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, είχε μπει στο στόχαστρο εμπρηστικών επιθέσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από το σπίτι του σημειώθηκαν δυο εμπρηστικές επιθέσεις τον Φεβρουάριο και τον Απρίλιο με αποτέλεσμα να καταστραφούν τρία οχήματα, ενώ τον Ιούνιο το αυτοκίνητο που οδηγούσε, με επιβάτες τη σύζυγο και τα παιδιά του, πήρε φωτιά εν κινήσει, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η οικογένεια.

Ο 43χρονος φέρεται να είναι οργισμένος με τους χειρισμούς της αστυνομίας και της δικαιοσύνης σχετικά με τις υποθέσεις αυτές, γεγονός που ενδέχεται να “όπλισε” το χέρι του.

Πηγή/ΦΩΤΟ: agriniopress.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ