Επίθεση με βιτριόλι: Στο “κάδρο” γυναίκα που φέρεται να παρακολουθούσε με tracker την Ιωάννα

Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις για την πολύκροτη επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι δικηγόροι της Ιωάννας, έπειτα από την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης του δικαστηρίου, φαίνεται πως μία γυναίκα έχει μπει στο “κάδρο” των ερευνών ως πιθανή συνεργός της κατηγορούμενης, καθώς “προέκυψε ότι είχε καταχωρημένο στο κινητό της το tracker της δράστιδος από το οποίο δεχόταν και λάμβανε συνεχώς την τοποθεσία της Ιωάννας”, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι το δικαστήριο διέκοψε για τις 14 Οκτωβρίου, όταν και η δίκη θα ξεκινήσει και πάλι με την απολογία της κατηγορουμένης Έφης Κακαράντζουλα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αλεξανδρής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “η σημερινή μέρα προσέφερε ένα συγκλονιστικό στοιχείο στην όλη διαδικασία. Στη γυναίκα που ερευνάται ως συνεργός για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας προέκυψε ότι είχε καταχωρημένο στο κινητό της το tracker της δράστιδος, από το οποίο δεχόταν και λάμβανε συνεχώς την τοποθεσία της Ιωάννας. Θα αξιολογηθεί κατά την πορεία και η δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον της”.

Από την πλευρά του, ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι “στη σημερινή δικάσιμο εξετάστηκαν δύο μάρτυρες ο ψυχίατρος που παρακολουθεί την Ιωάννα, είπε πράγματα που αφορούν την ψυχολογία της και το τι συνέβη σε αυτό το κορίτσι μετά την επίθεση και η κυρία Αννίτα Ναθαναήλ η οποία είναι φίλη της και αναφέρθηκε σε περιστατικά που γνωρίζει. Από την επίσκεψη σε διάφορους γιατρούς και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα με όποιον γιατρό και να μιλήσαμε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου τους είπε ότι το βιτριόλι είναι ένα θειϊκό οξύ που σκοτώνει” και πρόσθεσε ότι “δεν υπάρχει καμία αμφιβολία από τα έγγραφα που προσκομίσαμε ότι το βιτριόλι σκοτώνει”.

δίκη βιτριόλι ιωάννα παλιοσπύρου

“Μιλάμε για ένα όπλο, είναι στις εκρηκτικές ύλες, και πραγματικά δεν μπορώ να ακούω ότι μπορεί να μιλάμε για σκοπούμενη βλάβη. Εδώ μιλάμε για μία απόπειρα ανθρωποκτονίας, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που έχουν πεθάνει ανά τον κόσμο εξαιτίας επιθέσεων με βιτριόλι. Προσκομίσαμε λοιπόν και πάρα πολλές αποφάσεις και στοιχεία από υποθέσεις που έχουν συμβεί στο εξωτερικό και τα θύματα πέθαναν έπειτα από επίθεση με βιτριόλι” πρόσθεσε.

Σχετικά με την επιλογή της κατηγορούμενης να μην παραστεί στη σημερινή διαδικασία, σχολίασε: “Δεν μπορώ να την κρίνω προφανώς θα πληροφορήθηκε ότι η διαδικασία μπορεί να είναι σύντομη, όπως και ήταν, και να μην ήθελε να απολογηθεί σήμερα. Θα περιμένουμε να δούμε αν στην επόμενη δικάσιμο θα προσέλθει να απολογηθεί”.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη μαρτυρία ξαδέρφης της κατηγορουμένης, “η οποία πραγματικά δεν είχε κάποια γνώση για τίποτα πέραν του ότι κάποια στιγμή μετά το περιστατικό το συζήτησε με την κατηγορούμενη. Της έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση που θεωρούσε φρικτό το ότι πήγε κάποιος να σκοτώσει την Ιωάννα, ενώ στην πραγματικότητα ήταν αυτή. Αυτό νομίζω είναι τροφή για να αντιληφθούμε για τι άνθρωπο μιλάμε” σημείωσε ο κ. Λύτρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ