Επίθεση με βιτριόλι: Αποκαλύψεις από συγκρατούμενη της 36χρονης – Το μοναδικό επισκεπτήριο και το “παρατσούκλι”

Αποκαλύψεις σχετικά με τη συμπεριφορά της 36χρονης μέσα στις φυλακές όπου κρατείται, κάνει μία πρώην συγκρατούμενη της Έφης Κακαράτζουλα, η οποία έχει ομολογήσει την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Η πρώην κρατούμενη μίλησε στην κάμερα του LIVE NEWS για τα όσα συνέβησαν μέσα στις φυλακές της Θήβας, για το πώς συμπεριφέρονταν οι άλλες κρατούμενες στην 36χρονη, για το μοναδικό επισκεπτήριο που είχε μέσα σε 10 μήνες αλλά και για τις συνήθειές της. Η ίδια κάνει λόγο για αλαζονική συμπεριφορά της κατηγορούμενης η οποία “έχει δολοφονικό βλέμμα” και “μας σνόμπαρε”.

Την φωνάζουν “βιτριόλι”

Το παρατσούκλι της κατηγορούμενης στις φυλακές είναι… “το βιτριόλι” και ενοχλείται όταν το ακούει, γιατί, σύμφωνα με τη μαρτυρία της 42χρονης, αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε.

“Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πως αλλιώς να τη λένε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα!”, λέει η Βάσω Αραμπατζή στο Mega. Σύμφωνα με την ίδια, η “επιμελώς” άβαφη ρίζα της Έφης δεν είναι το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που έχει απαρνηθεί τη γυναικεία φιλαρέσκεια, αλλά ενός μελετημένου σχεδίου για την εικόνα που θα έπρεπε να έχει μπροστά στην έδρα. “Το φίδι είναι πιο ζεστό απ’ αυτήν. Αυτή είναι ψυχρή…”, υποστηρίζει η πρώην κρατούμενη.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, κατά την κράτησή της στις φυλακές της Θήβας, η 36χρονη δέχτηκε μόνο ένα επισκεπτήριο. Επρόκειτο για τον πατέρα της. “Κι ένα επισκεπτήριο μόνο είχε στη Θήβα, όσο ήμουν εγώ 10 μήνες. Ένα. Πρέπει να ήταν ο πατέρας της… είπε ότι ‘δεν έχουμε μάτια να αντικρίσουμε τον κόσμο’ κι αυτή γυρνάει και λέει ‘βάλε γυαλιά’. Τόσο ειρωνική. Κι αλλιώς την δείχνουν. Είναι πολύ ψυχρή”.

Η 42χρονη υποστήριξε, επίσης, ότι η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι σταμάτησε να εργάζεται στην υπηρεσία της φυλακής που μοιράζει ρούχα στις κρατούμενες, γιατί “έκαναν έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή τον Ιούνιο”.

Σημειώνεται ότι τον τελευταίο μήνα, η 36χρονη έχει μεταφερθεί και κρατείται στις φυλακές του Κορυδαλλού, προκειμένου να μπορεί να παρίσταται στη δίκη.

Όμως, σύμφωνα με τη μαρτυρία της Βάσως Αραμπατζή, ούτε και εκεί τα πράγματα είναι καλά για την κατηγορουμένη. “Δεν της μιλάει κανένας, δεν την χωνεύουν. Έχει τηλεόραση και παρακολουθεί όλες τις εκπομπές. Την ενδιαφέρει τι λένε. Τη βρίζουν, δεν προαυλίζεται. Φοβάται. Και στη Θήβα την έβριζαν”, ανέφερε.

 

Διαψεύδει ο συνήγορος της κατηγορούμενης

Με παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή, ο δικηγόρος της 36χρονης διέψευσε την κατηγορία ότι έκλεψε ρούχο και της επιβλήθηκε ποινή.

Ο Μανώλης Βαμβουνάκης είπε χαρακτηριστικά πως “η Έφη Κακαράντζουλα, πελάτης μου, δεν έχει καμία πειθαρχική παράβαση ή κατηγορία μέσα στις φυλακές”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ