Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα θα κινηθεί νομικά για όσα είπε ο συνήγορος του 40χρονου

Εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι με την Ιωάννα να κινείται νομικά μετά τα όσα ακούστηκαν το Σάββατο από τον συνήγορο του 40χρονου που φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής της κατηγορουμένης.

Ο άνδρας μέσω του δικηγόρου του άφησε υπόνοιες ότι μπορεί να υπάρχει άλλο πρόσωπο και πως καμία από τις δύο πλευρές, της δράστιδος και του θύματος, δεν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια. «Η Ιωάννα με το συγκεκριμένο είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

«Ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε και με βάση όλη τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος, η υποτιθέμενη δηλαδή αυτή σχέση της κατηγορούμενης, ήταν η αιτία που την ώθησε σε αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό γιατί γίνεται, προφανώς για κάποια λεπτά δημοσιότητας» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 40χρονου

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας το Σάββατο στο Mega αρνήθηκε πως ο πελάτης του ήταν το φερόμενο «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες για να σπεύσει στη συνέχεια να αφήσει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές, της δράστιδος και του θύματος, δεν έχει μιλήσει.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του», δήλωσε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ο κ. Γκαβέρας.

«Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», είπε ακόμη ο δικηγόρος του 40χρονου.

ΒΙΤΡΙΟΛΙ

«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή», ισχυρίστηκε ο κ. Γκαβέρας, ο οποίος αναρωτιέται: «Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο».

«Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία;», συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος του 40χρονου, ο οποίος, καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Η αποκάλυψη από τη γιατρό της

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προέβη στο Star και η γιατρός της Ιωάννας, Μαρία Καλοφώνου. Υποστήριξε πως όνειρο της είναι να βοηθήσει όσους έχουν δεχτεί παρόμοιες επιθέσεις.

«Έχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει ανθρώπους που περνούν δύσκολα και αυτό θα το δούμε στο μέλλον. Επικοινωνεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα, όπως εγκαύματα. Θα κάνει κάτι που θα αφορά βοήθεια ανθρώπων που έχουν υποστεί παρόμοιες επιθέσεις και έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες δυσκολίες» είπε χαρακτηριστικά η κα. Καλοφώνου

«Ακόμα και όταν ήταν στο νοσοκομείο, με ρωτούσε για τους διπλανούς ασθενείς, αν πάνε καλά» είπε ακόμη.

Αναφερόμενη στην ημέρα της δίκης, η γιατρός της είπε ότι φοβήθηκε πως η Ιωάννα θα λιποθυμήσει. «Δεν ξέρω πώς ανέπνεε» είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι επικίνδυνο για την κατάστασή της να εκτίθεται σε τέτοιο στρες αλλά είναι και δικαίωμά της» πρόσθεσε.

«Θα ζητήσουμε να κληθεί ο άνδρας που πήρε τηλέφωνο η κατηγορούμενη»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι αποφασισμένη να βρεθεί ξανά στο δικαστήριο στις 30 Σεπτεμβρίου και να μάθει γιατί η δράστις της επίθεσης με βιτριόλι την καταδίκασε σε αυτό τον Γολγοθά κι αν τη βοήθησε κάποιος.

«Αμέσως μετά το έγκλημα, πήρε η κατηγορούμενη ένα τηλέφωνο το οποίο αντιστοιχεί σε κάποιον συγκεκριμένο άνδρα πέντε φορές. Ήταν πέντε αναπάντητες κλήσεις, δεν έχει ερωτηθεί και δεν υπάρχει κατάθεσή του» είπε ο Απόστολος Λύτρας.

«Εμείς αυτό που θα κάνουμε είναι να ζητήσουμε από το δικαστήριο να κληθεί ο συγκεκριμένος» ανέφερε ακόμη ο κ. Λύτρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ