Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Ξεκίνησε η επιχείρηση για την αεροδιακομιδή του 36χρονου

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η επιχείρηση αεροδιακομιδής του 36χρονου που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, στην Κρήτη. Ο 36χρονος μεταφέρεται σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Ο άνδρας νοσηλευόταν με εγκαύματα δεύτερου βαθμού στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, καθώς φέρεται να δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε δωμάτιο ξενοδοχείου που βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου.

Ο 36χρονος φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο πρόσωπο, στα μάτια, στο λαιμό και στα χέρια.

Η κατάσταση του χρήζει την άμεση μεταφορά του στην Αθήνα. Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι πρόκειται τελικά να μεταφερθεί στην Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων στο ΚΑΤ.

Ο άνδρας, φέρεται να είναι γνωστός Κρητικός που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για μεγάλη υπόθεση κλοπών σε κοσμηματοπωλεία. Συγκεκριμένα έχει κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες και αποφυλακίστηκε πριν από λίγο καιρό. Την υπόθεση χειρίζεται η Ασφάλεια Ηρακλείου.

Στο μεταξύ, στην κατοχή των αστυνομικών Αρχών βρίσκεται το γυάλινο δοχείο το οποίο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο όπου η σύζυγος φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο άνδρα της.

Δείγμα από το υγρό έχει σταλεί για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για βιτριόλι ή κάτι άλλο. Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν την γυναίκα, τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ