Κρήτη: Ποιος είναι ο 36χρονος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό – Αναζητείται η εν διαστάσει σύζυγός του

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη της 38χρονης γυναίκας, που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για την 38χρονη Μ.Σ. η οποία κάτω υπό άγνωστες συνθήκες καβγάδισε με τον 36χρονο την ώρα που βρίσκονταν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Η 38χρονη φέρεται να πήρε ένα μπουκαλάκι με καυστικό υγρό και να το έριξε στον 36χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε σε όλη τη δεξιά πλευρά του προσώπου του.

Στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστο σημείο, ενώ ο 36χρονος μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο ΠΑΓΝΗ όπου εισήχθη στην Εντατική. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την μεταφορά του στο Θριάσιο νοσοκομείο στην Αθήνα.

Κρήτη εν διαστάσει σύζυγος

Ο 36χρονος είχε καταδικαστεί για τις ένοπλες ληστείες σε καλάσνικοφ

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, ο 36χρονος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό, καθώς είχε καταδικαστεί για μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ που σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι ο 36χρονος είχε καταδικαστεί σε 89 χρόνια ποινή κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης καθώς συμμετείχε σε μία σειρά από ένοπλες ληστείες με καλάσνικοφ, που είχαν σημειωθεί από το 2012 μέχρι το 2015, με αποκορύφωμα την κινηματογραφική ληστεία στο κοσμηματοπωλείο στο Creta Maris.

Μαζί του είχε καταδικαστεί και ένας Αρμένιος σε ποινή κάθειρξης 104 ετών, ενώ ένας τρίτος δράστης είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια της ληστείας στο Creta Maris και νοσηλευόταν σε κώμα στο ΠΑΓΝΗ με αποτέλεσμα να διακοπεί η ποινική του δίωξη.

«Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του» – Μεταφέρεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο

Από την επίθεση με καυστικό υγρό, ο 36χρονος Γ.Μ. υπέστη έγκαυμα δευτέρου βαθμού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Φέρει εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε με δηλώσεις του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Εξαιτίας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης εγκαυμάτων. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίας για την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα όπου και θα εισαχθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Κρήτη εν διαστάσει σύζυγος

Βρέθηκε μπουκάλι με υγρό

Σημειώνεται ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ένα δοχείο με καυστικό υγρό. Το μπουκαλάκι έχει σταλεί στα εργαστήρια της αστυνομίας για εργαστηριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί με ακρίβεια η χημική ουσία που περιέχει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ