Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Παραδόθηκε η 38χρονη

Παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές της Κρήτης η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο, όπου οι δυο τους είχαν δώσει ραντεβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr η 38χρονη παρουσιάστηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση του Ηρακλείου μαζί με τον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα.

Τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς είναι ότι δεν είχε παραδοθεί έως τώρα καθώς περίμενε να φτάσει ο δικηγόρος της από την Αθήνα στην Κρήτη.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

«Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Η ίδια, με δηλώσεις που είχε κάνει τα προηγούμενα 24ωρα στα ΜΜΕ είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να παραδοθεί στην Αστυνομία και είχε υποστηρίξει ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της.

«Μέσα στο δωμάτιο με απειλούσε πως αν κάνω σχέση με άλλον άνδρα θα βάλει να με σκοτώσουν και ο ίδιος θα βρίσκεται κάτω από κάμερες για να έχει άλλοθι. Θόλωσα από την απόγνωση», ισχυρίστηκε η 38χρονη μιλώντας στον Alpha.

Η 38χρονη σε μία προσπάθεια να εξηγήσει την αιτία της άγριας επίθεσης, υποστήριξε ότι είναι θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς: «Ζούσα σε καθεστώς φόβου. Ο ένας αδελφός του με χτυπούσε και ο άλλος με απειλούσε. Μάλιστα τον περασμένο Αύγουστο είχα υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία. Τις τελευταίες 40 ημέρες είχαμε βρεθεί 4 φορές στο ίδιο ξενοδοχείο. Αυτός ο άνθρωπος μου πήρε τα πάντα, δεν εκτίμησε τίποτα. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν να με απειλούν, να με χτυπούν και διαρκώς να φοβάμαι», είπε στον Alpha.

Είπε, επίσης, ότι θα ζητήσει προστασία καθώς, όπως υποστηρίζει, δέχεται απειλές για τη ζωή της. «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου πως ακόμη κι αν μπω στη φυλακή θα με σκοτώσουν. Τις επόμενες ώρες θα εμφανιστώ με τον δικηγόρο μου στις αρχές και θα καταθέσω για το συμβάν, για όσα ζούσα και τις απειλές που δέχομαι και θα ζητήσω προστασία», είπε χαρακτηριστικά.

Την διαψεύδει ο πατέρας της: «Η κόρη μου λέει ψέματα»

Διέψευσε τους ισχυρισμούς της κόρης του, ο πατέρας της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, στην Κρήτη. Ο πατέρας της δράστιδος δήλωσε πως η κόρη του λέει ψέματα για να να δικαιολογήσει την πράξη της, ενώ υποστηρίζει πως ουδέποτε ο 36χρονος την έδειρε ή την απείλησε.

Ο πατέρας της 38χρονης τόνισε στο ΟΡΕΝ: «Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο 36χρονος «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε».

«Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί σε αυτή την πράξη. (Ο 36χρονος) ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο. Η Μ. διέπραξε ένα αδικαιολόγητο λάθος», υπογράμμισε τέλος ο πατέρας της 38χρονης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ