Επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Δείτε LIVE πού έχει κίνηση – Τα μέτρα της Τροχαίας

Δευτέρα του Πάσχα και η επιστροφή των εκδρομέων άρχισε καθώς η αυριανή ημέρα είναι εργάσιμη.

Επιστροφή στην πρωτεύουσα για τους χιλιάδες κατοίκους της Αθήνας που επέλεξαν για φέτος να περάσουν το Πάσχα στο χωριό. Τα πρώτα προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων είναι ήδη εμφανή στις εθνικές οδούς.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στα διόδια της Ελευσίνας.

Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας το μεγαλύτερο πρόβλημα με την κίνηση καταγράφεται κοντά στα διόδια των Αφιδνών.

Δείτε εδώ LIVE την κίνηση στις εθνικές οδούς

Ουρές στα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Ουρές έχουν σχηματιστεί στο ρεύμα προς Αθήνα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου χωρίς ωστόσο μεγάλη αναμονή.

Δείτε εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktianews.gr στο Αντίρριο, στα διόδια Καλαβρούζας και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου – Αντιρρίου.

Τα μέτρα της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

Η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, σήμερα Δευτέρα 25 Απριλίου 2022 και αύριο Τρίτη 26 Απριλίου 2022, έχει σχεδιάσει και λαμβάνει αυξημένα μέτρα με σκοπό την ασφαλή επιστροφή των εκδρομέων στην Αττική και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, στο ρεύμα εισόδου στα εθνικά οδικά δίκτυα της Αττικής, σήμερα 25 Απριλίου 2022 από ώρα 12:00 έως 22:00 και αύριο Τρίτη 26 Απριλίου 2022 από ώρα 11:00 έως 23:00. Σχετικό το από 19-4-2022 Δελτίο Τύπου Α.Ε.Α.

Υπενθυμίζεται ότι η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την κίνηση οχημάτων άμεσης ανάγκης για την αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων, περιστατικών ή άλλων αναγκών. Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ