Έπιασαν σεσημασμένους στα Χανιά

Έπιασαν σεσημασμένους στα Χανιά

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 34 και 37 ετών προχώρησαν τη νύχτα οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, στο πλαίσιο μιας μεγάλης επιχείρησης για τον εντοπισμό των δραστών δύο ενόπλων ληστειών που έγιναν μέσα σε διάστημα δυο ωρών σε πρακτορείο Προπο και σε πρατήριο πώλησης υγρών καυσίμων.

Το πρώτο «χτύπημα» έγινε από δύο ενόπλους στις 8 περίπου το βράδυ της Κυριακής όταν εισέβαλαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων, πήραν όσα κέρματα βρίσκονταν στο ταμείο.

Δύο ώρες αργότερα, στις 10, ένοπλος κουκουλοφόρος εισέβαλε σε πρακτορείο Προπο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην πόλη των Χανίων, αφαιρώντας περίπου 800 ευρώ.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους κινήθηκαν άμεσα κάνοντας μπλόκα και ελέγχους σε πολλά σημεία εντοπίζοντας τους δυο άνδρες

Οι δύο συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων και από την εξέτασή τους προέκυψε ότι είναι οι δράστες συνολικά επτά ενόπλων ληστειών, που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στα Χανιά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα όπλα και άλλα είδη που χρησιμοποιούσαν οι δυο συλληφθέντες, ενώ κατασχέθηκαν και τα οχήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο συλληφθέντες έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους ενώ λεπτομέρειες για τη σύλληψή τους θα δοθούν το μεσημέρι από τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ