Επεισόδια στου Ρέντη: Στον ανακριτή ο 18χρονος – Απολογείται για την επίθεση στον 31χρονο αστυνομικό

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε περίπου στις 11:00 το πρωί στα δικαστήρια Πειραιά, προκειμένου να απολογηθεί, ο 18χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης του βαρύτατου τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη.

Ο 18χρονος κατηγορείται για ηθική αυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατοχή εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, για έκρηξη από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για τον άνθρωπο, διατάραξη οικιακής ειρήνης και για κατοχή βεγγαλικών. Να σημειωθεί ότι όλες οι πράξεις είναι με την επιβαρυντική περίσταση που προβλέπεται στον αθλητικό νόμο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 18χρονου, ενώ στο κάδρο των ερευνών μπαίνει και ο μικρότερος αδελφός του.

18χρονος Ρέντη

Σε αιμοκάθαρση υποβλήθηκε ο αστυνομικός

Την ίδια ώρα, σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός, καθώς για έβδομη ημέρα παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Σύμφωνα με το MEGA, εκτός από τον ακρωτηριασμό του τραυματισμένου ποδιού του 31χρονου αστυνομικού, οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προχώρησαν σε εξωνεφρική αιμοκάθαρση, καθώς δεν λειτουργούν πλέον πολλά ζωτικά του όργανα.

Σημειώνεται πως οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού κάτω άκρου λόγω των μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού του 31χρονου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ