Επεισόδια στο ΑΠΘ: Εξιτήριο πήρε ο 20χρονος φοιτητής – Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 20χρονου φοιτητή, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν νωρίτερα σήμερα στο ΑΠΘ.

Ο 20χρονος διακομίστηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου, όπου και εξετάστηκε από ΩΡΛ, που του έκανε συρραφή του τραύματος στο αυτί ενώ υποβλήθηκε και σε ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα. Στη συνέχεια, εξετάστηκε από οδοντίατρο, ο οποίος δεν διαπίστωσε παθολογικό εύρημα.

Ωστόσο, υπήρξε η σύσταση στον 20χρονο να υποβληθεί προληπτικά σε πανοραμική ακτινογραφία, καθώς και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το ΓΝ. Παπανικολάου. Επίσης, ο νεαρός άνδρας εξετάστηκε από νευροχειρουργούς, ενώ υποβλήθηκε και σε αξονική εγκεφάλου. Η αξονική ήταν καθαρή, πήρε εξιτήριο, ενώ του χορηγήθηκε αντιβίωση.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου για τον 20χρονο φοιτητή

“Την Πέμπτη 26 Μαίου και ώρα 13:00μμ, 20χρονος πολίτης διεκομίσθη μέσω του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, έπειτα από αναφερόμενα επεισόδια στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ.

Έφερε θλαστικό τραύμα πώγωνος και αιτιώμενος άλγος στο δεξιό αυτί, εμβοές και ζάλη. Έγινε εκτίμηση από ΩΡΛ και συρραφή του θλαστικού τραύματος καθώς και ακουόγραμμα από το οποίο δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα. Ακολούθησε οδοντιατρική εκτίμηση κατά την οποία δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα, αλλά προληπτικά συνεστήθη διενέργεια πανοραμικής ακτινογραφίας και γναθοχειρουργική εκτίμηση από το Γ.Ν Παπανικολάου.

Τέλος εκτιμήθηκε από τους Νευροχειρουργούς, έγινε και αξονική εγκεφάλου, από όπου δεν προέκυψαν παθολογικά ευρήματα.

Εξήλθε από το νοσοκομείο με οδηγίες και αντιβιωτική αγωγή”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.