Εντόπισαν 883 κιλά ναρκωτικά

Εντόπισαν 883 κιλά ναρκωτικά

Μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχουν γίνει ποτέ οργάνωνε επί τρεις ημέρες η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, στη μεθοριακή γραμμή των Νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Εδώ και μερικές ημέρες, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχαν εντοπίσει στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας ίχνη ατόμων και ζώων να κινούνται προς τη Λίστα Φιλιατών. Κατάλαβαν αμέσως ότι πρόκειται για σπείρα που διακινεί ναρκωτικά κι έτσι έθεσαν την ευρύτερη περιοχή σε διακριτική παρακολούθηση.

Οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει το σημείο όπου αποθηκεύτηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και από το απόγευμα του Σαββάτου ήταν κυριολεκτικά με το όπλο στο χέρι, καθώς η κίνηση ύποπτων οχημάτων είχε ήδη ξεκινήσει. Τα ναρκωτικά φυλάγονταν από ομάδα πέντε Αλβανών, εκ των οποίων οι τρεις ήταν ένοπλοι.

Ένα από τα ύποπτα αυτοκίνητα που κινούνταν σε αγροτικό δρόμο προς το Γαρδίκι Θεσπρωτίας συνάντησε τυχαία έναν κυνηγό. Βλέποντας λοιπόν τον άνθρωπο με τη κυνηγετική στολή και όλες τις σχετικές εξαρτήσεις, εκτίμησε ότι πρόκειται για αστυνομικό.

Έτσι μέσα από το αυτοκίνητο πυροβόλησαν εναντίον του… Ο κυνηγός σώθηκε από τύχη και τότε οι αστυνομικοί δεν είχαν άλλα περιθώρια παρά να επέμβουν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Οι Αλβανοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα ναρκωτικά και να τραπούν σε φυγή. Οι αστυνομικοί στο σημείο αυτό βρήκαν 13 σάκους και από έλεγχο που έκαναν στον τόπο όπου φυλάσσονταν τα ναρκωτικά βρήκαν άλλους δώδεκα. Συνολικά εντόπισαν και κατέσχεσαν 25 σάκους με 790 δέματα, συνολική ποσότητα 883 κιλά.


Πηγή: epiruspost.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ