Ένταση Αυγενάκη με αγρότες στον «αέρα»: «Μην κάνετε και υποδείξεις, γιατί αρκετά, μέχρι εδώ» – «Αρκετά να πείτε στον οδηγό σας»

Ένταση προκλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη. και εκπροσώπων των αγροτών. Ο υπουργός κλήθηκε να απαντήσει στα επιχειρήματα των αγροτών από την Βοιωτία και την Λάρισα, που έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί τους.

Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο ΟΡΕΝ, ο υπουργός ανέφερε πως το αγροτικό ρεύμα είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Ενέργειας.

«Τι πάει να πει είναι άλλου υπουργού; Οι υπουργοί πρέπει να συνεργάζονται κάθε ημέρα», απάντησε ο Χρήστος Σιδερόπουλος, αγρότης από τη Λάρισα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, κάλεσε τότε τους αγρότες να μην του υποδεικνύουν το πώς πρέπει να κάνει την δουλειά του, «αρκετά», είπε. «Ήρεμα τώρα. Ήρεμα. Ξέρουμε πολύ καλά τη δουλειά μας. Μην κάνετε, και υποδείξεις. Γιατί αρκετά, μέχρι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα λεγόμενα και το ύφος του υπουργού, εξόργισαν τους δύο εκπροσώπους των αγροτών, με τον κ. Σιδερόπουλο να του απαντά: «Το αρκετά κ. υπουργέ σε ποιον; Να το πείτε στον οδηγό σας, όχι σε εμάς».

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο κ. Σιδερόπουλος τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Αυγενάκη ότι «το αρκετά είναι προσβλητικό αν δεν το καταλάβατε», με τον υπουργό να απαντά πως το παίρνει πίσω.

Οργισμένος εμφανίστηκε και ο Γιάννης Βάγγος, δηλώνοντας πως οι αγρότες περίμεναν περισσότερο από επτά ώρες για συνάντηση μαζί του. «Επτά ώρες μας είχε έξω από τη Λάρισα και μας ειρωνεύεται; Γιατί δεν ήρθε στα μπλόκα; Κάναμε αλλαγή χρόνου στα μπλόκα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:

ψ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ