Έμαθε στην Ομόνοια ότι… ξέχασε το καρότσι με το μωρό της στο Σύνταγμα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στο κέντρο της Αθήνας, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μία μητέρα ξέχασε το καρότσι με το μωρό της στο μετρό του Συντάγματος και συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί, μόνο όταν άκουσε από τα μεγάφωνα για το… ξεχασμένο μωράκι. Η γυναίκα είχε ήδη φτάσει στην Ομόνοια.

Το περιστατικό δημοσιεύει η εφημερίδα “Τα Νέα”, σε ρεπορτάζ για τα αντικείμενα που ξεχνούν επιβάτες στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” αλλά και στους σταθμούς του μετρό. Μεταξύ άλλων, περιγράφεται ότι μία ημέρα ένας επιβάτης ανέφερε ότι υπήρχε ένα παιδικό καρότσι, ξεχασμένο στον ανελκυστήρα του μετρό στον σταθμό του Συντάγματος. Όταν έφτασαν στο σημείο οι εργαζόμενοι στο Γραφείο Απολεσθέντων διαπίστωσαν ότι κάτω από τα σκεπάσματα, κοιμόταν ένα μωράκι.

Το μωρό μεταφέρθηκε αμέσως στο Σταθμαρχείο και από τα μεγάφωνα όλων των σταθμών άρχισαν να παίζουν σχετικές ανακοινώσεις-ενημερώσεις. Η μητέρα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, έντρομη και απορροφημένη από τη βιασύνη και τις σκέψεις της, είχε φτάσει μέχρι την Ομόνοια. Επέστρεψε και παρέλαβε το μωρό σώο και αβλαβές, ως… απολεσθέν.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι κάθε χρόνο στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” εντοπίζονται 7.000-8.000 αντικείμενα, ενώ από τις αποβάθρες και τα βαγόνια των μέσων σταθερής τροχιάς περισυλλέγονται περίπου 4.500-5.000.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.