Δολοφονία Άλκη: “Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσα από τον γιο μου” – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του 19χρονου

Τα όσα έγραψε ο Άλκης στο τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξαν λίγο πριν από τη δολοφονία του, αποκάλυψε ο πατέρας του 19χρονου φοιτητή. Οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη συγκινούν για άλλη μια φορά με τα λόγια και το μεγαλείο ψυχής τους. Μόλις χθες, έκαναν άλλη μία υπέρβαση δηλώνοντας ότι αποδέχονται τη συγγνώμη των δολοφόνων του παιδιού τους.

Μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις” της ΕΡΤ, ο Άρης και η Μελίνα Καμπανού συγκλόνισαν ξανά. “Έβλεπα το παιδί μου επιφανειακά, αυτάρεσκα, σαν προέκταση του εαυτού μου, δεν το έβλεπα με τα μάτια της ψυχής μου. Τώρα που χάθηκε είδα τον εσωτερικό του κόσμο και το μεγαλείο του” λέει ο τραγικός πατέρας και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας.

Όπως αποκάλυψε, “στις 8.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber”. “Μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω”, περιέγραψε. “Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσα από τον γιό μου” λέει ο πατέρας του Άλκη και δίνει συλλυπητήρια στα παιδιά που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους.

γονείς Άλκη

Η μητέρα του 19χρονου, βυθισμένη στο πένθος για τον χαμό του παιδιού της, δίνει “κουράγιο στις οικογένειες που κουβαλάνε βαρύτερο σταυρό από τον δικό μας”.

“Αυθόρμητη η παρουσία μου στα κανάλια. Θέλω να βοηθήσω, ώστε ο γεγονός του χαμού του γιού μου να αποτελέσει στοιχείο ένωσης” είναι τα λόγια του Άρη Καμπάνου που σηματοδοτούν την δική τους πρωτοβουλία ενάντια στην οπαδική βία. Μιλώντας για το παιδί του, τον αδικοχαμένο Άλκη, δίνει το στίγμα της ήρεμης και ώριμης προσωπικότητάς του. “Όταν υπήρχαν εντάσεις και καβγάδες στο σπίτι, αυτός δρούσε πάντα πυροσβεστικά”, αναφέρει, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο πατέρας του Άλκη παραδέχεται πως δεν ξέρει ακόμη πόσο έτοιμος είναι να παραστεί στο δικαστήριο και να ακούσει λεπτομέρειες για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του παιδιού του. “Θέλω να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα. Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός συνένωσης και όχι διχασμού” αναφέρει και ευχαριστεί όσους παρευρέθηκαν στον αγώνα Καβάλας – Δόξας Δράμας προς τιμήν του Άλκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ