Πάτρα: Χωρίς παρελάσεις και το φετινό Καρναβάλι – Τι ανακοινώθηκε

Χωρίς παρελάσεις θα γιορτάσει η Πάτρα και το φετινό Καρναβάλι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Αυτό ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Πελετίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Το Πατρινό Καρναβάλι 2022 θα κυλήσει χωρίς παρελάσεις, λόγω του κορονοϊού και με βάση το πλαίσιο που έχει τεθεί από την πολιτεία εξαιτίας της πανδημίας, είπε ο κ. Πελετίδης, σύμφωνα με το thebest.gr.

“Η πανδημία μας στερεί τη δυνατότητα να έχουμε το Καρναβάλι όπως το θέλαμε. Οι εκδηλώσεις θα είναι πάλι διαφορετικές. Δεν θα γίνουν δηλαδή οι παρελάσεις” είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: “Με την επιστολή μας μας απάντησαν από την κυβέρνηση όχι με απόλυτο τρόπο, αλλά ουσιαστικά μας έδωσαν την κατεύθυνση”. Όπως εκτίμησε ο ίδιος, “η ζυγαριά γέρνει στο ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις”.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος της Πάτρας ανέφερε επίσης πως τη Δευτέρα θα σταλεί στην κυβέρνηση ένας πλήρης κατάλογος με  εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί, ώστε να λάβουν απαντήσεις για το αν μπορεί ο δήμος να τις υλοποιήσει. Ως παράδειγμα έφερε τον Χορό του Δημάρχου. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι απόψε ανάβει ο καρναβαλικός διάκοσμος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ