ΕΛ.ΑΣ.:Ο Μαζιώτης πίσω από τη ληστεία στην Κλειτορία

ΕΛ.ΑΣ.:Ο Μαζιώτης πίσω από τη ληστεία στην Κλειτορία

 

 

Ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης φωτογραφίζεται από την αντιτρομοκρατική ως ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας στις 10 Μαρτίου.

 

 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σε συνδυασμό με αποτελέσματα που προέκυψαν από εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών διαπιστώθηκε ότι το βιολογικό υλικό άνδρα, που βρέθηκε σε κάλυκα σφαίρας που τραυμάτισε αστυνομικό κατά τη διάρκεια της προαναφερόμενης ένοπλης ληστείας ταυτίζεται με το βιολογικό υλικό που βρέθηκε σε σπίτια και γιάφκες που χρησιμοποίησαν οι καταζητούμενοι Νίκος Μανιώτης και Πόλα Ρούπα.

Συγκεκριμένα σε αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί:

1)κατά τη σύλληψη μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», σε οικία επί της οδού Ανθέων 3 στα Καλύβια Αττικής, όπου διέμεναν οι καταζητούμενοι τρομοκράτες ΜΑΖΙΩΤΗΣ Νικόλαος και ΡΟΥΠΑ Παναγιώτα

2)σε διαμερίσματα – κρυσφύγετα, επί των οδών Μηδείας 7 και Πάρου στην Κυψέλη και Σαραντόγλου 35 στη Νέα Φιλαδέλφεια, που χρησιμοποιούσε η ίδια τρομοκρατική οργάνωση

 

3)σε «γιάφκα» επί της οδού Αιγίνης 8 και Ύδρας στην Κυψέλη, όπου βρέθηκε το σύνολο σχεδόν του οπλισμού καθώς και προκηρύξεις της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας».

 

 

 

Το ίδιο βιολογικό υλικό ανιχνεύθηκε και σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ο καταζητούμενος τρομοκράτης, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΗΙ-4209.

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία είναι από την προαναφερόμενη ένοπλη ληστεία στη Κλειτορία Αχαΐας.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ