Έκλεψε τέσσερα καταστήματα και ένα σχολείο

Έκλεψε τέσσερα καταστήματα και ένα σχολείο

 

Τέσσερα καταστήματα και ένα σχολείο έκλεψε ένας 24χρονος Χαλκιδέος, ο οποίος είχε και συνεργό έναν 26χρονο φίλο του, ο οποίος αναζητείται από την ασφάλεια Χαλκίδας, προκειμένου να συλληφθεί κι αυτός, ενώ οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η σύλληψη του έγινε το πρωί της Τετάρτης 11 Μαρτίου, μετά από καταγγελία του 48χρονου υποδιευθυντή του δημοτικού σχολείου ότι έγινε κλοπή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, καθώς και μίας ακόμη κεντρικής μονάδας υπολογιστή από το σχολείο.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα τον 24χρονο και διαπιστώθηκε η εμπλοκή του όχι μόνο στη συγκεκριμένη κλοπή, αλλά και σε άλλες τέσσερις την ίδια μέρα.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος, μαζί με τον 26χρονο, που αναζητείται, τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαρτίου, είχαν διαπράξει τις παρακάτω κλοπές:

– Από πρακτορείο, ιδιοκτησίας 46χρονης, άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ.

– Από κατάστημα εστίασης, ιδιοκτησίας 43χρονου, έκλεψαν είδη διατροφής και οινοπνευματώδη ποτά.

– Από κατάστημα καφέ – μπαρ, ιδιοκτησίας 74χρονου, έκλεψαν οινοπνευματώδη ποτά και χρηματικό ποσό που δεν έχει προσδιοριστεί.

– Από κατάστημα εμπορίας ελαστικών αυτοκινήτων άρπαξαν μία τηλεόραση και έναν φορτιστή μπαταρίας.

Επιπλέον, στο σπίτι του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους ενός γραμμαρίου.

Πηγή: evianews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ