«Έκλεισαν» τον κλέφτη στο ΙΧ

«Έκλεισαν» τον κλέφτη στο ΙΧ

Σωρεία κλοπών σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και την ευρύτερη περιοχή της Στερεάς, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται ότι έχουν διαπράξει τρεις ρομά από την Αλίαρτο.

Όλα ξεκίνησαν στις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν η συμμορία των ρομά πήγε στον Έξαρχο Αταλάντης, για να κλέψει ένα αγροτικό. Οι δύο έμειναν στο αυτοκίνητο και ο τρίτος πήγε να πάρει ένα κόκκινο αγροτικό, που είχαν βάλει στόχο.

Όμως, έγιναν αντιληπτοί από κάποιο γείτονα, ο οποίος κάλεσε και άλλους σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν τον 42χρονο ρομά μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι άλλοι δύο, βλέποντας ότι τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν και γι΄ αυτούς, εγκατέλειψαν το σημείο, αφού ήξεραν ότι σε λίγο θα καταφθάσει η αστυνομία.

Την επομένη μέρα, όμως, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ασφάλειας από τη Βοιωτία, συνέλαβαν στην περιοχή της Αλιάρτου και τους άλλους δυο της “παρέας”.

Οι αστυνομικοί, τώρα, προσπαθούν να δουν σε πόσες περιπτώσεις κλοπών αυτοκινήτων εμπλέκονται, πόσα μέλη είχε η εγκληματική ομάδα και εάν έχουν διαπράξει άλλες αξιόποινες πράξεις.

 

Πηγή: lamiareport.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ