Είχε μείνει έγκυος και στο παρελθόν η 19χρονη – Άφησε λουλούδια στον κάδο για να…”συγχωρεθεί”

Η μια σοκαριστική αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη στο έγκλημα της Πετρούπολης με το πεταμένο βρέφος στα…σκουπίδια. Οι λεπτομέρειες της ζωής της 19χρονης που έγινε σύγχρονη “Μήδεια” συγκλονίζουν.

Είχε μείνει και στο παρελθόν έγκυος η 19χρονη αλλά τότε είχε κάνει έκτρωση

Η 19χρονη στην προανακριτική της απολογία έδωσε πληροφορίες που βοήθησαν τους αστυνομικούς να συνθέσουν το παζλ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε “έχω χάσει τον μπαμπά μου πριν από 6 χρόνια και ζω με τον αδελφό μου και την μητέρα μου. Μέχρι το 2016 μέναμε στην Λήμνο. Από εκεί φύγαμε και ήρθαμε στην Αθήνα γιατί είχα μπλέξει με ένα παιδί από την Αλβανία. Είχαμε σχέση έναν χρόνο. Καταλάβαμε ότι ήμουν έγκυος, αλλά το καταλάβαμε νωρίς και αποφάσισα να κάνω έκτρωση γιατί ήμουν πολύ μικρή και οι δικοί μου ήθελαν να ξεκόψω από αυτόν τον άνθρωπο.

Αυτός ο άνθρωπος με χτύπαγε, μου συμπεριφερόταν άσχημα γιατί έπινε και μας είχε φάει πολλά λεφτά. Με πίεζε δηλαδή να του δίνω από τα λεφτά που μας έστελνε ο αδελφός μου.

Με πήγε η μάνα μου στην Αθήνα και έκανα έκτρωση στο Αλεξάνδρα, γυρίσαμε στη Λήμνο και μετά πάλι Αθήνα για μόνιμα με τον αδελφό μου. Την άνοιξη του 2017, τραβιόμουν με ένα παιδί που τον λένε Κ, είναι Έλληνας από κοινή παρέα, ήξερα μόνο που έμενε. Μια φορά κάναμε σεξ χωρίς προφυλακτικό.

Μετά τον Κ, γνώρισα τον Κ από μια περιοχή της Αθήνας και κάναμε σεξ αλλά όλες τις φορές είχε χρησιμοποιήσει προφύλαξη. Δεν είχα καταλάβει να συμβαίνει κάτι περίεργο στο σώμα μου, γιατί έχω μεγάλη κοιλιά ούτως ή άλλως, έχω θυρεοειδή και τρώω και νόμιζα ότι είχα πάρει κιλά.

Μετά την πρωτοχρονιά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, ένοιωθα ότι κάτι κινείται. Σκέφτηκα ότι έιχα κάνει σεξ με τον Κ χωρίς προφύλαξη και είμαι έγκυος. Με κυρίευσε ο φόβος, φοβήθηκα μην καταλάβουν τίποτα η μάνα και ο αδελφός μου και τους χάσω για πάντα. Είναι οι μόνοι που έχω στην Ελλάδα. Μπήκα και είδα βίντεο με γέννες για να ξέρω τι να κάνω.

Αφού γέννησε και πέταξε το μωρό, ισχυρίζεται ότι μετά «μια φορά όταν γύριζα από το σχολείο πήγα και άφησα κι εγώ λουλούδια εκεί που άφηναν και οι υπόλοιποι για να μπορέσω κάπως να συγχωρεθώ για αυτό που έκανα..Δεν ήθελα να σκοτώσω το μωρό, απλά φοβόμουν πάρα πολύ τι θα γινόταν αν το μάθαινε η οικογένειά μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ