Φρίκη – Η 19χρονη θήλασε το μωρό πριν το πνίξει – Μετά είπε στην μάνα της να το πετάξει με τα άλλα σκουπίδια στον κάδο της Πετρούπολης

Δεν το χωρά ανθρώπου νους πως ένα κορίτσι μόλις 19 ετών βρήκε την ψυχραιμία να γίνει σύγχρονη “Μήδεια”. Λίγη ώρα αφού έδωσε ζωή στο σπλάχνο της, έκοψε το νήμα της ζωής του…

Οι λεπτομέρειες από την κατάθεση της νεαρής γυναίκας στους αστυνομικούς έκαναν και τους πιο σκληρούς αξιωματικούς να λυγίσουν.

Θήλασε το μωρό πριν το πνίξει…

Η παιδοκτόνος στην συμπληρωματική της απολογία είπε πως προσπάθησε να μετριάσει την εμπλοκή της μάνας της για να την προστατεύσει.

Όπως χαρακτηριστικά είπε “μέχρι εκείνη την ώρα δεν ήξερε πως ήμουν έγκυος. Όταν με έπιασαν οι πόνοι αναγκάστηκα να της το πω. Μπήκα στο μπάνιο και εκείνη κάθισε έξω γιατί δεν χωρούσαμε. Δεν μπορούσε να δει τι γινόταν έτσι που ήταν η πόρτα.

Γέννησα το έπλυνα στον νιπτήρα κι εκείνο πήγε στο στήθος μου και έφαγε. Μετά από λίγη ώρα άκουσα το μωρό να βγάζει κάποιους περίεργους ήχους. Είδα πως από τη μύτη και το στόμα έτρεχε αίμα και δεν ανέπνεε.

Μου είπε (η μητέρα της δηλαδή) ότι τα παλιά χρόνια βάζανε λίγο χαρτάκι μέσα στο στόμα του παιδιού για να τραβήξει το αίμα. Αφού έβγαλα το χαρτί από το στόμα, πήρα ένα κομμάτι από κορδόνι που βρήκα μέσα στο μπάνιο και το έδεσα στο λαιμό του μήπως ενοχληθεί και αντιδράσει.

Μετά φώναξα τη μαμά μου να μου φέρει κι άλλο χαρτί και το έβαλα στο στόμα΄του. Αλλά πάλι δεν ανέπνεε και το άφησα όπως ήταν. Φώναξα στη μάνα μου πως το παιδί δεν ανέπνεε, δεν ζούσε και εκείνη έβαλε τα κλάματα και είπε “τι θα κάνουμε τώρα”. Εγώ της είπα να φέρει μια σακούλα για να βάλω μέσα το μωρό, μαζί με άλλα σκουπίδια και να το αφήσουμε κάπου έξω. Εγώ έμεινα στο δωμάτιο μου και ζήτησα από τη μαμά μου να πάει να αφήσει κάπου έξω τη σακούλα με το μωρό.

Υπενθυμίζεται πως το βρέφος βρέθηκε στον κάδο στην Πετρούπολη σε μια πλαστική σακούλα super market, γυμνό, με τον ομφάλιο λώρο που δεν είχε αποκοπεί καθώς και με ένα κορδόνι τυλιγμένο στο λαιμό του και το στόμα του γεμάτο χαρτί.

Όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό της αστυνομίας ντοκουμέντο από το οποίο δημοσιοποίησε το eniko.gr , σύμφωνα με τη νεκροψία- νεκροτομή , το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και ο θάνατος του «οφείλεται συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφάλιου λώρου και δια βρόγχου, καθώς και απόφραξης της στοματικής κοιλότητας δια τεμαχίου χάρτου».

Πώς έμεινε έγκυος…

Η 19χρονη ανέφερε πως η κύηση προέκυψε τυχαία ύστερα από περιστασιακή επαφή που είχε με άνδρα τον οποίο γνώρισε μέσω κοινών γνωστών και με τον οποίο δεν διατήρησε επικοινωνία έκτοτε. Η ίδια αντελήφθη ότι ήταν έγκυος όταν έφτασε 7 μηνών και αποφάσισε να το κρύψει από τη μητέρα της και τον αδελφό της με τους οποίους έμενε μαζί γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις τους.

Μάλιστα κατά την προανάκριση της επιδείχθηκε υλικό που κατασχέθηκε από κάμερα ασφαλείας και αναγνώρισε τη μητέρα της η οποία κρατούσε στα χέρια της δύο σακούλες και κατευθυνόταν στον κάδο απορριμμάτων όπου βρέθηκε το βρέφος.

Η μητέρα της από την πλευρά της κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε ότι η κόρη της ήταν έγκυος. Το έμαθε όταν γέννησε, αμέσως μετά τον τοκετό, ενώ ήδη βρισκόταν έξω από το μπάνιο. Ομολόγησε ωστόσο ότι το πέταξε το εγγόνι της στα…σκουπίδια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ