Είχαν κλέψει 145 μοτοσικλέτες – ΦΩΤΟ

Στα ίχνη της σπείρας που έκλεβε μοτοσικλέτες γύρω από εμπορικό κέντρο στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη έφτασε η αστυνομία.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης συνελήφθησαν έξω από το εμπορικό κέντρο δυο άντρες ηλικίας 49 και 68 ετών, την στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν σταθμευμένη μοτοσικλέτα.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους οι οποίοι αναζητούνται, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές μοτοσικλετών, στον περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Στη συνέχεια μετέφεραν τις κλεμμένες μοτοσικλέτες σε αποθήκη που διατηρούσαν στην περιοχή του Κορυδαλλού. Εκεί, μέρος αυτών αποσυναρμολογούσαν και μέσω αγγελιών που αναρτούσαν στο διαδίκτυο, τις πωλούσαν είτε αυτούσιες είτε τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά. Με τον τρόπο αυτό αποκόμιζαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μετά από έρευνες στην αποθήκη στον Κορυδαλλό και σε αποθήκη στο σπίτι του 49χρονου στα Πετράλωνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων μοτοσυκλετών και πλήθος εργαλείων που χρησιμοποιούνται για την αποσυναρμολόγηση τους.

Συνολικά εξιχνιάστηκαν 145 περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Διαβάστε επίσης

Ελεύθερος ο 70χρονος για την υπόθεση της Άννυ

«Αναβρασμός» στις φυλακές Κέρκυρας από την παρουσία του παιδοκτόνου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ