Ειρήνη Σπαντοπανάγου: “Τον φοβόταν…” – Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον εφιάλτη που βίωνε η 29χρονη

Έναν εφιάλτη φαίνεται πως βίωνε η 29χρονη Ειρήνη Σπαντοπανάγου στα χέρια του πρώην συζύγου της, ο οποίος την δολοφόνησε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι της στο Λονγκ Άιλαντ. Η άγρια δολοφονία συγκλονίζει τους ομογενείς στις ΗΠΑ, αλλά και την Τήλο απ’ όπου καταγόταν η άτυχη μητέρα. 

Σήμερα, στενοί συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο “αντίο” στην 29χρονη Ειρήνη, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στη Νέα Υόρκη.

Οι μαρτυρίες για τα όσα βίωνε η άτυχη γυναίκα, συγκλονίζουν. Από την ευφάνταστη πρόταση γάμου και ένα φιλί που επισφράγιζε τον έρωτά τους με φόντο τους ουρανοξύστες των ΗΠΑ, στη γέννηση της κορούλας τους, ένα χρόνο μετά και από εκεί στις δύσκολες μέρες του χωρισμού και στο βράδυ της δολοφονίας τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου. Τότε που η 29χρονη φώναζε απεγνωσμένα για βοήθεια χωρίς όμως κανείς να μπορέσει να τη σώσει.

Η γιαγιά της άτυχης Ειρήνης που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, τονίζει στο LIVE NEWS πως τα μεγάλα προβλήματα ξεκίνησαν όταν ο άνδρας που επέλεξε η εγγονή της να παντρευτεί άρχισε να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα. “Στις αρχές έλεγε συγγνώμη, τώρα τελευταία είχε γίνει άλλος άνθρωπος”, αναφέρει η γυναίκα.

Το ζευγάρι χώρισε αλλά οι καυγάδες συνεχίστηκαν. Κανείς όμως δεν φανταζόταν τα όσα έμελλε να συμβούν στην τελευταία τους συνάντηση. Ο δράστης και στη συνέχεια αυτόχειρας τραυμάτισε τη νέα του σύντροφο που ήταν μπροστά και σκότωσε την μητέρα του παιδιού του.

“To παιδί μου τον φοβόταν. Της είχε κάνει κόλαση τη ζωή. Της έκανε ψυχολογικό πόλεμο και είχε έρθει να μείνει μαζί μας για να μεγαλώσει το μωράκι” δήλωσε η μητέρα της 29χρονης.

Οι εντάσεις για τη διατροφή συνεχίζονταν, όπως και για τις ημέρες που ο πατέρας θα μπορεί να βλέπει το μωρό. “Ο άνθρωπος αυτός ήταν άρρωστος. Έπασχε από σχιζοφρένεια. Έλεγε πως έκανε θεραπεία όμως εγώ δεν το πιστεύω. Από το σπίτι έφυγε η κόρη μου και εκείνος ζούσε με τη νέα του σύντροφο. Και εκείνη τον είχε καταλάβει και ήθελε να τον χωρίσει” αναφέρει η μητέρα του θύματος.

Η είδηση της δολοφονίας πάγωσε από την πρώτη στιγμή και την Τήλο, απ’ όπου καταγόταν η 29χρονη.

Τα τελευταία χρόνια όλοι στο νησί πίστευαν πως η νεαρή είχε ανοίξει τα φτερά της στις ΗΠΑ και ζούσε ευτυχισμένη. Τώρα τα βλέμματα όλων στρέφονται στην μόλις 1,5 έτους κορούλα της Αλίσια, που θα μεγαλώσει ορφανή και από τους δύο γονείς της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ